پنیر کممبر خامه ای

پنی سیلیوم خوراکی موجود در این پنیر از مواد مفید برای دستگاه گوارش به شمار می‌رود. این پنیر، همان کممبر با بافتی نرم و خامه‌ای است. کممبر مشهورترین پنیر فرانسوی در سرتاسر جهان است. این پنیر اولین بار در سال 1791 توسط ماری هارل، کشاورزی از منطقه نورماندی فرانسه، ساخته شده است. کممبر از جمله پنیرهای طبیعی است که به پنیر عشق معروف بوده و پنیر ملی کشور فرانسه شناخته می‌شود. این پنیر پس از تهیه از تخمیر شیر، به منظور رسیدن، برای مدت زمان مشخصی نگهداری می شود. پنیر کممبر دارای طعمی متفاوت و تند است که هر چه بیشتر برسد نرم‌تر و بوی آن تندتر می‌شود. سطح بیرونی این پنیر با کپک خوراکی سفید رنگ به طور کامل پوشانده شده است. برای تولید یک کیلوگرم پنیر کممبر 1۰ تا 12 کیلوگرم شیر تازه‌ گاو مورد نیاز و زمان عمل آوری آن نیز 3 تا 8 هفته است که به دلیل زمان عمل‌آوری کوتاه و رطوبت زیاد (45 تا 55 درصد)، در گروه پنیرهای نرم قرار می‌گیرد. کاربرد پنیر کممبر در تهیه صبحانه، عصرانه، پخت انواع کیک، انواع ساندویچ است که به همراه همراه انگور و مربا به عنوان دسر، سالاد و غذاهای سبک هم می‌توان آن را سرو کرد. مواد تشکیل‌دهنده شیر پاستوریزه 6٪، کلرید کلسیم، مایه پنیر، استارتر، کپک پنی سیلیوم، نمک طعام انرژی 353 ماده خشک 56 پروتئین 19 چربی 33 مقدار قالبی فله ماندگاری 21 روز در یخچال با وکیوم، 1 هفته در یخچال بدون وکیوم - دمای یخچال 4 تا 8 درجه سانتیگراد

توضیحات

پنی سیلیوم خوراکی موجود در این پنیر از مواد مفید برای دستگاه گوارش به شمار می‌رود. این پنیر، همان کممبر با بافتی نرم و خامه‌ای است. کممبر مشهورترین پنیر فرانسوی در سرتاسر جهان است. این پنیر اولین بار در سال 1791 توسط ماری هارل، کشاورزی از منطقه نورماندی فرانسه، ساخته شده است. کممبر از جمله پنیرهای طبیعی است که به پنیر عشق معروف بوده و پنیر ملی کشور فرانسه شناخته می‌شود. این پنیر پس از تهیه از تخمیر شیر، به منظور رسیدن، برای مدت زمان مشخصی نگهداری می شود. پنیر کممبر دارای طعمی متفاوت و تند است که هر چه بیشتر برسد نرم‌تر و بوی آن تندتر می‌شود. سطح بیرونی این پنیر با کپک خوراکی سفید رنگ به طور کامل پوشانده شده است. برای تولید یک کیلوگرم پنیر کممبر 1۰ تا 12 کیلوگرم شیر تازه‌ گاو مورد نیاز و زمان عمل آوری آن نیز 3 تا 8 هفته است که به دلیل زمان عمل‌آوری کوتاه و رطوبت زیاد (45 تا 55 درصد)، در گروه پنیرهای نرم قرار می‌گیرد. کاربرد پنیر کممبر در تهیه صبحانه، عصرانه، پخت انواع کیک، انواع ساندویچ است که به همراه همراه انگور و مربا به عنوان دسر، سالاد و غذاهای سبک هم می‌توان آن را سرو کرد. مواد تشکیل‌دهنده شیر پاستوریزه 6٪، کلرید کلسیم، مایه پنیر، استارتر، کپک پنی سیلیوم، نمک طعام انرژی 353 ماده خشک 56 پروتئین 19 چربی 33 مقدار قالبی فله ماندگاری 21 روز در یخچال با وکیوم، 1 هفته در یخچال بدون وکیوم - دمای یخچال 4 تا 8 درجه سانتیگراد