این پنیر معروف ترین پنیر نیمه سخت دنیاست که رنگی زرد دارد. برای اولین بار بیش از 200 سال پیش در جنوب هلند و در دهکده ای با همین نام تولید شد. گودا رایحه ای ملایم و گردویی و طعم و بویی شبیه به خامه دارد و از نظر بافت به مومی- خامهای تا ترد و شکننده دستهبندی میشود. به همین دلیل برای هر ذائقه ای مطلوب و خوشایند میباشد. ارزش غذایی آن معادل 12 تا 14 کیلوگرم شیر تازه گاو می باشد و در نتیجه سرشار از کلسیم ، فسفر و انواع ویتامین ها می باشد. این پنیر جزو پنیرهایی است که برای عمل آمدن نیاز به رسیدن دارد و مدت زمان آن برای رسیدن به کیفیت مطلوب، حداقل 4 هفته و حداکثر یک سال است. پنیر گودا در صبحانه، انواع غذاهای که در فر پخته میشوند (مانند پیتزا و لازانیا) و بعنوان طعم دهنده در پاستا ، انواع سس و سوپ و سالاد استفاده می شود. وزن: سفارش مشتری نوع بسته بندی: وکیوم تعداد در کارتن: - ماندگاری: 3 ماه در شرایط یخچالی