پودر تارت

پودر کیک: پودر شیرینی تارت تعداد بسته در هر جعبه: 4 عدد لوازم قنادی: 5 قالب فویل آلومینیومی محتوای بسته دوم: پودر ژله براق کننده 2۰ گرم, پودر کرم 1۰۰ گرمی وزن: 3۰۰ گرم تعداد در کارتن: 12 ترکیبات: آرد گندم, اسید سیتریک, امولسیفایر E471, بیکینگ پودر, شکر, شیرخشک بدون چربی, کاراگینان E407, نشاسته ذرت اصلاح شده, نمک طعام, وانیلین مجوز | استاندارد: استاندارد ملی ( 8925295901 ), سازمان غذا و دارو 35/12200, UKAS Quality Management, MOODY | International Certification, Halal World تهیه نان تارت: کره = 75 گرم آب = 7 گرم (1 قاشق غذا خوری) زرده تخم مرغ = 1 عدد برای تهیه کرم فیلینگ تارت: شیر = 2۰۰ گرم (1 پیمانه) روغن مایع = 5 گرم (1 قاشق غذا خوری) برای تهیه ژله براق کننده: آب = 1۰۰ گرم (1/2 پیمانه) پودر تارت آماده سازی کرم تارت: – پودر کرم تارت را در یک قابلمه کوچک ریخته و با شیر سرد مخلوط کنید. قابلمه را روی شعله متوسط قرار دهید و به طور مداوم هم بزنید تا ته نگیرد. بعد از 4 تا 5 دقیقه که کرم تقریبا سفت شد، روغن را به آن افزوده، 2 دقیقه هم بزنید و از روی حرارت بردارید. – کرم تارت را به صورت گرم، داخل نان های تارت بریزید. سپس روی تارت ها را با برش های نازکی از میوه های دلخواهتان بپوشانید. ترکیبی از میوه های رنگی هر فصل، جلوه ویژه ای به تارت های شما خواهد داد. آماده سازی ژله براق کننده: – پودر ژله براق کننده را در ظرفی که قابلیت حرارت دهی داشته ریخته و با یک دوم پیمانه آب مخلوط کنید و به مدت 2 تا 3 دقیقه روی شعله زیاد قرار دهید تا بجوشد و شفاف شود. می توانید از مایکروفر نیز استفاده نمایید. – مایع را در حالتی که هنوز گرم است، با قاشق روی میوه ها بریزید. می توانید این کار را با برس مخصوص انجام دهید. نکته: ژله براق کننده در صورت سرد شدن به صورت ژله ای در می آید که با قرار دادن آن روی حرارت یا در مایکروفر، دوباره مایع می شود. آماده سازی نان تارت : – پودر نان تارت را در ظرف گودی بریزید. کره سرد را به شکل مکعبی خرد کرده و به پودر اضافه کنید. کره و پودر را با چنگال یا نوک انگشتان با هم مخلوط کنید تا به صورت خرده نان درآید. نکته مهم: کره را نباید ذوب کنید. – زرده تخم مرغ را کاملا از سفیده جدا کرده و به همراه 1 قاشق غذاخوری آب سرد به پودر اضافه کنید. ابتدا آن را با چنگال و سپس با نوک انگشتان مخلوط کنید و به هم فشار دهید تا به شکل خمیر در آید. خمیر را زیاد ورز ندهید، زیرا این کار باعث می شود خمیر به روغن بیفتدو نان تارت بعد از پخت، سفت شود. فقط در حدی که یک گلوله ی خمیری بدست آید، مخلوط کنید. این خمیر در ابتدا زیاد منسجم نیست اما بعد از کمی ورز دادن با نوک انگشتان، خمیر لطیفی بدست می آید. به طور کلی، گرمای دست نباید به خمیر منتقل شود. – فر گازی را روشن کرده و در دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه گرم نمایید. – روی خمیر را با یک کیسه پلاستیکی پوشانده و به مدت 15 تا 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند. – روی یک سطح آردپاشی شده، خمیر را به کمک وردنه به ضخامت 0.5 سانتی متر پهن کنید. خمیر را زیاد نازک نکنید تا موقع برداشتن پاره نشود. برای راحتی کار، بهتر است خمیر را نصف کنید و هر بار نصف خمیر را پهن نمایید. – قالب ها را به صورت وارونه، روی خمیر پهن شده قرار دهید و با یک چاقوی تیز، دور آنها را به شکل دایره برش بزنید. خمیرهای برش زده را به آرامی و با احتیاط برداشته و در قالب ها قرار دهید. اطراف خمیر را با ملایمت به دیواره های قالب بچسبانید. کف خمیر را با چنگال چند سوراخ بزنید تا در فر پف نکند. باقیمانده خمیر را جمع کنید و مجددا روی سطح آردپاشی شده با وردنه پهن کنید و مثل قبل عمل کنید تا خمیر تمام شود. قالبها را در سینی فر گذاشته و در طبقه وسط فر به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید تا رنگ نان ها طلایی روشن شود. چنانچه فر شما درجه یکنواختی ندارد، از دقیقه 10 به بعد، مراقب باشید تا نان ها نسوزند. – نان های تارت را از فر خارج کرده و اجازه دهید کاملا خنک شوند.

توضیحات

پودر کیک: پودر شیرینی تارت تعداد بسته در هر جعبه: 4 عدد لوازم قنادی: 5 قالب فویل آلومینیومی محتوای بسته دوم: پودر ژله براق کننده 2۰ گرم, پودر کرم 1۰۰ گرمی وزن: 3۰۰ گرم تعداد در کارتن: 12 ترکیبات: آرد گندم, اسید سیتریک, امولسیفایر E471, بیکینگ پودر, شکر, شیرخشک بدون چربی, کاراگینان E407, نشاسته ذرت اصلاح شده, نمک طعام, وانیلین مجوز | استاندارد: استاندارد ملی ( 8925295901 ), سازمان غذا و دارو 35/12200, UKAS Quality Management, MOODY | International Certification, Halal World تهیه نان تارت: کره = 75 گرم آب = 7 گرم (1 قاشق غذا خوری) زرده تخم مرغ = 1 عدد برای تهیه کرم فیلینگ تارت: شیر = 2۰۰ گرم (1 پیمانه) روغن مایع = 5 گرم (1 قاشق غذا خوری) برای تهیه ژله براق کننده: آب = 1۰۰ گرم (1/2 پیمانه) پودر تارت آماده سازی کرم تارت: – پودر کرم تارت را در یک قابلمه کوچک ریخته و با شیر سرد مخلوط کنید. قابلمه را روی شعله متوسط قرار دهید و به طور مداوم هم بزنید تا ته نگیرد. بعد از 4 تا 5 دقیقه که کرم تقریبا سفت شد، روغن را به آن افزوده، 2 دقیقه هم بزنید و از روی حرارت بردارید. – کرم تارت را به صورت گرم، داخل نان های تارت بریزید. سپس روی تارت ها را با برش های نازکی از میوه های دلخواهتان بپوشانید. ترکیبی از میوه های رنگی هر فصل، جلوه ویژه ای به تارت های شما خواهد داد. آماده سازی ژله براق کننده: – پودر ژله براق کننده را در ظرفی که قابلیت حرارت دهی داشته ریخته و با یک دوم پیمانه آب مخلوط کنید و به مدت 2 تا 3 دقیقه روی شعله زیاد قرار دهید تا بجوشد و شفاف شود. می توانید از مایکروفر نیز استفاده نمایید. – مایع را در حالتی که هنوز گرم است، با قاشق روی میوه ها بریزید. می توانید این کار را با برس مخصوص انجام دهید. نکته: ژله براق کننده در صورت سرد شدن به صورت ژله ای در می آید که با قرار دادن آن روی حرارت یا در مایکروفر، دوباره مایع می شود. آماده سازی نان تارت : – پودر نان تارت را در ظرف گودی بریزید. کره سرد را به شکل مکعبی خرد کرده و به پودر اضافه کنید. کره و پودر را با چنگال یا نوک انگشتان با هم مخلوط کنید تا به صورت خرده نان درآید. نکته مهم: کره را نباید ذوب کنید. – زرده تخم مرغ را کاملا از سفیده جدا کرده و به همراه 1 قاشق غذاخوری آب سرد به پودر اضافه کنید. ابتدا آن را با چنگال و سپس با نوک انگشتان مخلوط کنید و به هم فشار دهید تا به شکل خمیر در آید. خمیر را زیاد ورز ندهید، زیرا این کار باعث می شود خمیر به روغن بیفتدو نان تارت بعد از پخت، سفت شود. فقط در حدی که یک گلوله ی خمیری بدست آید، مخلوط کنید. این خمیر در ابتدا زیاد منسجم نیست اما بعد از کمی ورز دادن با نوک انگشتان، خمیر لطیفی بدست می آید. به طور کلی، گرمای دست نباید به خمیر منتقل شود. – فر گازی را روشن کرده و در دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه گرم نمایید. – روی خمیر را با یک کیسه پلاستیکی پوشانده و به مدت 15 تا 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند. – روی یک سطح آردپاشی شده، خمیر را به کمک وردنه به ضخامت 0.5 سانتی متر پهن کنید. خمیر را زیاد نازک نکنید تا موقع برداشتن پاره نشود. برای راحتی کار، بهتر است خمیر را نصف کنید و هر بار نصف خمیر را پهن نمایید. – قالب ها را به صورت وارونه، روی خمیر پهن شده قرار دهید و با یک چاقوی تیز، دور آنها را به شکل دایره برش بزنید. خمیرهای برش زده را به آرامی و با احتیاط برداشته و در قالب ها قرار دهید. اطراف خمیر را با ملایمت به دیواره های قالب بچسبانید. کف خمیر را با چنگال چند سوراخ بزنید تا در فر پف نکند. باقیمانده خمیر را جمع کنید و مجددا روی سطح آردپاشی شده با وردنه پهن کنید و مثل قبل عمل کنید تا خمیر تمام شود. قالبها را در سینی فر گذاشته و در طبقه وسط فر به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید تا رنگ نان ها طلایی روشن شود. چنانچه فر شما درجه یکنواختی ندارد، از دقیقه 10 به بعد، مراقب باشید تا نان ها نسوزند. – نان های تارت را از فر خارج کرده و اجازه دهید کاملا خنک شوند.