برند: مارتین نوع: پودر سوخاری محتوی جعبه: 210 گرم خمیر بنیه مخصوص تمپورا, 5 گرم ادویه تمپورا وزن: 215 گرم ترکیبات: بیکینگ پودر, آرد ستاره, پاپریکا, شیر خشک, نمک زمان آماده سازی: 30 دقیقه تعداد در کارتن: 12 مجوز | استاندارد: استاندارد ملی, UKAS Quality Management, MOODY | International Certification, Halal World, سازمان غذا و دارو, NO MSG ارزش غذایی در 100 گرم پودر سوخاری پفکی انرژی = 360.6 کیلوکالری قند = 3.5 گرم چربی = 1.6 گرم نمک = 3.09 گرم اسید های چرب ترانس = 0 گرم ین محصول از بهترین مواد اولیه دنیا تحت نظارت شرکت بین المللی مارتین بدون MSG ( تشدید کننده مصنوعی طعم ) تهیه شده است . مواد لازم برای آماده سازی ادویه تمپورا: آب: 200 گرم (1 پیمانه * ) مواد لازم برای آماده سازی خمیر تمپورا: آب: 250 گرم (1 و یک چهارم پیمانه*) میگو یا فیله مرغ 500 گرم روغن سرخ کردنی به میزان لازم *حجم هر پیمانه شیرینی پزی، 200 میلی لیتر تقریبا برابر یک لیوان سر خالی می باشد. آماده سازی ادویه تمپورا: بسته ادویه تمپورا را به همراه یک پیمانه آب داخل یک کاسه ریخته و مخلوط نمایید. میگوها یا فیله های مرغ را به مدت 10 دقیقه در محلول ادویه تهیه شده قرار دهید. سپس داخل آبکش بریزید تا آب آنها گرفته شود. آماده سازی خمیر تمپورا: پودر خمیر تمپورا را در یک کاسه بریزید. میگو یا فیله مرغ های طعم دار شده را در این پودر بزنید تا یک لایه نازک پودر روی آنها را بپوشاند. به باقیمانده پودر در کاسه، یک و یک چهارم پیمانه آب اضافه نمایید و با قاشق به آرامی مخلوط کنید تا خمیری با قوام بالا بدست آید. پس از گذشت 2 دقیقه، میگو یا فیله ها را داخل خمیر آماده شده غوطه ور نمایید تا روی آنها با یک لایه از خمیر، کاملا پوشانده شود. نکته: در صورتی که خمیر خیلی سفت است و به میگو یا فیله ها نمی چسبد، می توانید کمی دیگر آب به آن اضافه نمایید. به مدت حدود 5 تا 10 دقیقه در روغن داغ با حرارت متوسط سرخ نمایید تا رنگ طلایی مطلوب بدست آید. میزان شعله باید طوری تنظیم شود که مغز میگو یا فیله ها کاملا پخته شود. در تمام مدت سرخ کردن، روغن باید از جوشیدن نیفتد و به طور ملایم بجوشد.