پودر کرپ فرانسوی

یک نوع بسیار نازک پنکیک می‌باشد که معمولاً از آرد گندم یا آرد گندم سیاه (گالته) تهیه می‌گرددو کلمهٔ کرپ به فرانسوی از ریشهٔ لاتین crispa به معنی «پیچاندن» گرفته شده است. با آنکه کرپ از ناحیهٔ بروتاین آمده اما در تمام فرانسه، بلژیک و کبک، کانادا مصرف می‌شود. کرپ معمولاً با مختلفات متفاوتی، از شکر گرفته تا سوزت آتشی، سرو می‌شود. مشخصات: نوع پودر کیک: پنکیک و کرپ وزن: 25۰ گرم تعداد در کارتن: 12 ترکیبات: آرد گندم, امولسیفایر E471, بیکینگ پودر, شکر, شیرخشک بدون چربی, نمک طعام, وانیلین مجوز | استاندارد: استاندارد ملی ( 8925295901 ), سازمان غذا و دارو 35/12200, UKAS Quality Management, MOODY | International Certification, Halal World ارزش غذایی ارزش غذایی برای یک عدد کرپ – 5۰ گرم انرژی= 168.8 کیلوکالری چربی= 4 گرم کربو هیدرات = 27.2 گرم پروتئین = 5.2 گرم مواد لازم: تخم مرغ = 3 عدد روغن مایع = 5 قاشق غذاخوری شیر = 4۰۰ میلی لیتر

توضیحات

یک نوع بسیار نازک پنکیک می‌باشد که معمولاً از آرد گندم یا آرد گندم سیاه (گالته) تهیه می‌گرددو کلمهٔ کرپ به فرانسوی از ریشهٔ لاتین crispa به معنی «پیچاندن» گرفته شده است. با آنکه کرپ از ناحیهٔ بروتاین آمده اما در تمام فرانسه، بلژیک و کبک، کانادا مصرف می‌شود. کرپ معمولاً با مختلفات متفاوتی، از شکر گرفته تا سوزت آتشی، سرو می‌شود. مشخصات: نوع پودر کیک: پنکیک و کرپ وزن: 25۰ گرم تعداد در کارتن: 12 ترکیبات: آرد گندم, امولسیفایر E471, بیکینگ پودر, شکر, شیرخشک بدون چربی, نمک طعام, وانیلین مجوز | استاندارد: استاندارد ملی ( 8925295901 ), سازمان غذا و دارو 35/12200, UKAS Quality Management, MOODY | International Certification, Halal World ارزش غذایی ارزش غذایی برای یک عدد کرپ – 5۰ گرم انرژی= 168.8 کیلوکالری چربی= 4 گرم کربو هیدرات = 27.2 گرم پروتئین = 5.2 گرم مواد لازم: تخم مرغ = 3 عدد روغن مایع = 5 قاشق غذاخوری شیر = 4۰۰ میلی لیتر