پودر کیک: پودر کیک رویال تعداد بسته در هر جعبه: 2 عدد محتوای بسته دوم: پودر کرم 1۰۰ گرمی وزن: 5۰۰ گرم تعداد در کارتن: 12 ترکیبات: آرد گندم, امولسیفایر E472, بیکینگ پودر, پودر چغندر, شکر, شیرخشک بدون چربی, قوام دهنده (E412), نشاسته ذرت, نمک طعام, وانیلین مجوز | استاندارد: استاندارد ملی ( 8925295901 ), سازمان غذا و دارو 35/12200, UKAS ارزش غذایی برای یک برش کیک ردولوت – 5۰ گرم انرژی= 192.4 کیلوکالری چربی= 1۰.4 گرم کربو هیدرات = 22 گرم پروتئین = 2.7 گرم مواد لازم: تخم مرغ = 3 عدد روغن مایع = 1۰۰ گرم (1/2 پیمانه) شیر یا آب = 15۰ گرم (3/4 پیمانه) برای تهیه کرم : کره = 1۰۰ گرم پنیر خامه ای = 1۰۰ گرم شیر سرد = 5 قاشق غذاخوری وش تهیه: آماده سازی کیک ردولوت : 1) فر گازی را روشن نمایید و در دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه گرم کنید. 2) تخم مرغ ها را در ظرفی مناسب بشکنید. 2 تا 3 دقیقه با دور تند همزن مخلوط کنید تا پف کرده و رنگ آن روشن شود. 3) آب و روغن را به تخم مرغ ها بیافزایید و 1 دقیقه با دور متوسط همزن، مخلوط نمایید. 4) پودر کیک رد ولوت رشد را کم کم به مخلوط اضافه کنید و با دور کند همزن به مدت 1 تا 5/1 دقیقه مخلوط نمایید تا یکنواخت شود. 5) سطح داخلی قالب را با مقدار کمی روغن چرب کرده و کمی آرد کف آن بپاشید. می توانید به جای این کار، کف قالب، کاغذ روغنی قرار دهید. از قالبی استفاده کنید که ارتفاع خمیر در آن، بیشتر از 5 سانتی متر نشود. 6) خمیر را در قالب بریزید. قالب را حدود 35 تا 45 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید. پس از قرار دادن کیک درون فر، درب فر را تا 15 دقیقه باز نکنید. 7) برای اطمینان از پخت کامل کیک، خلال دندان را در مرکز کیک فرو کنید. در صورتی که خمیر به آن نچسبد، کیک پخته است.پس از خارج کردن کیک از فر، اجازه دهید تا 15 دقیقه در قالب خنک شود. سپس آن را از قالب خارج نمایید. نکته : اگر کیک ردولوت را یک روز قبل تهیه کرده و در یخچال نگهداری نمایید، برش زدن آن آسان تر بوده و بافت آن نیز مخملی تر می شود. چنانچه دیواره کیک به رنگ قهوه ای درآمده است، می توانید یک لایه نازک از دور کیک را ببرید تا ظاهر آن زیباتر شود. آماده سازی کرم : کره را در دمای محیط قرار دهید تا کاملا نرم شود. پودر کرم را در ظرفی ریخته، شیر را به آن بیافزایید و با قاشق مخلوط کنید. کره نرم شده و پنیر خامه ای را به آن اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه یا دور متوسط همزن برقی مخلوط کنید تا کاملا یکنواخت شود. در صورت استفاده از همزن دستی مدت بیشتری هم بزنید تا یکنواخت شود . چنانچه طعم شوری پنیر خامه ای را نمی پسندید، می توانید از پنیر ماسکارپونه استفاده نمایید. – کیک را از عرض برش دهید، به طوری که دو لایه کیک داشته باشید. حدود 10 گرم از کیک را نگه دارید تا بعدا برای تزئین کیک از آن استفاده کنید. – کرم آماده را به دو قسمت تقسیم کنید. روی لایه زیرین کیک، یک قسمت از کرم را ریخته، کاملا پخش و صاف نمایید. لایه دوم کیک را روی آن قرار دهید و با بقیه کرم، سطح آن را کاملا بپوشانید. مقداری از کیک را که برای تزئین نگه داشته بودید، با دست پودر کنید و روی کرم بپاشید. می توانید برای تزئین، از مربای آلبالو استفاده نمایید که طعم مطلوبی به کیک رد ولوت شما خواهد داد. نکته مهم: کیک ردولوت را قبل از سرو، حتما به مدت حداقل یک ساعت در یخچال نگهداری نمایید تا کرم سفت شود.