پودر کیک رویال چاکلت

نوع پودر کیک: پودر کیک رویال تعداد بسته در هر جعبه: 2 عدد محتوای بسته دوم: شکلات تخته ای 8۰ گرم وزن: 5۰۰ گرم تعداد در کارتن: 12 ترکیبات: آرد گندم, امولسیفایر E472, بیکینگ پودر, پودر شکلات, ترکیبات پودر کرم, شکر, شیرخشک بدون چربی, کاراگینان E407, نشاسته ذرت, نمک طعام, وانیلین مجوز | استاندارد: استاندارد ملی ( 8925295901 ), سازمان غذا و دارو 35/12200, UKAS Quality Management, MOODY | International Certification, Halal World ارزش غذایی ارزش غذایی برای یک برش رویال چاکلت پخته شده حاوی روکش شکلات- سهم 5۰ گرم انرژی= 163.5 کیلوکالری چربی= 9 گرم کربو هیدرات = 17.5 گرم پروتئین = 2.65 گرم مواد لازم: تخم مرغ = 4 عدد روغن مایع = 15۰ گرم (3/4 پیمانه) آب = 15۰ گرم (3/4 پیمانه) برای تهیه روکش شکلاتی : روغن = 1 قاشق غذاخوری کیک رویال چاکلت روش تهیه: آماده سازی و پخت کیک : – پودر کیک را در ظرفی بریزید.تخم مرغ ها ، آب و روغن را به آن اضافه نمایید . – به کمک قاشق پودر را به مایعات آغشته کنید . سپس با سرعت متوسط همزن، به مدت 5 دقیقه مخلوط را هم بزنید. – سطح داخلی قالب مستطیلی به ابعاد 26*16 سانتی متر ( یا قالب دایره شکل به قط 23 سانتی متر) را با مقداری روغن چرب نمایید. – خمیر را در آن بریزید و در طبقه وسط فر به مدت 40 تا 50 دقیقه قرار دهید. نکات عملی: – فر را به مدت 15 دقیقه قبل از قرار دادن کیک گرم نمایید . – از قالبی استفاده کنید که پس از ریختن خمیر ، ارتفاع آن بیش از 5 سانتی متر نشود . – پس از قرار دادن کیک درون فر، درب آن را تا 15 دقیقه باز نکنید. – برای اطمینان از پخت کامل کیک، خلال دندان را در مرکز کیک فرو کنید؛ در صورتیکه خمیر به آن نچسبد ؛ کیک پخته است. – پس از خارج کردن کیک از فر، اجازه دهید تا 15دقیقه خنک شود . سپس آن را از قالب خارج نمایید . آماده سازی روکش شکلاتی : اگر مایلید کیک را با روکش شکلاتی سرو نمایید: – شکلات تخته ای را با چاقو به تکه های کوچک تقسیم کرده و داخل ظرف (مناسب برای حرارت غیر مستقیم) بریزید.

توضیحات

نوع پودر کیک: پودر کیک رویال تعداد بسته در هر جعبه: 2 عدد محتوای بسته دوم: شکلات تخته ای 8۰ گرم وزن: 5۰۰ گرم تعداد در کارتن: 12 ترکیبات: آرد گندم, امولسیفایر E472, بیکینگ پودر, پودر شکلات, ترکیبات پودر کرم, شکر, شیرخشک بدون چربی, کاراگینان E407, نشاسته ذرت, نمک طعام, وانیلین مجوز | استاندارد: استاندارد ملی ( 8925295901 ), سازمان غذا و دارو 35/12200, UKAS Quality Management, MOODY | International Certification, Halal World ارزش غذایی ارزش غذایی برای یک برش رویال چاکلت پخته شده حاوی روکش شکلات- سهم 5۰ گرم انرژی= 163.5 کیلوکالری چربی= 9 گرم کربو هیدرات = 17.5 گرم پروتئین = 2.65 گرم مواد لازم: تخم مرغ = 4 عدد روغن مایع = 15۰ گرم (3/4 پیمانه) آب = 15۰ گرم (3/4 پیمانه) برای تهیه روکش شکلاتی : روغن = 1 قاشق غذاخوری کیک رویال چاکلت روش تهیه: آماده سازی و پخت کیک : – پودر کیک را در ظرفی بریزید.تخم مرغ ها ، آب و روغن را به آن اضافه نمایید . – به کمک قاشق پودر را به مایعات آغشته کنید . سپس با سرعت متوسط همزن، به مدت 5 دقیقه مخلوط را هم بزنید. – سطح داخلی قالب مستطیلی به ابعاد 26*16 سانتی متر ( یا قالب دایره شکل به قط 23 سانتی متر) را با مقداری روغن چرب نمایید. – خمیر را در آن بریزید و در طبقه وسط فر به مدت 40 تا 50 دقیقه قرار دهید. نکات عملی: – فر را به مدت 15 دقیقه قبل از قرار دادن کیک گرم نمایید . – از قالبی استفاده کنید که پس از ریختن خمیر ، ارتفاع آن بیش از 5 سانتی متر نشود . – پس از قرار دادن کیک درون فر، درب آن را تا 15 دقیقه باز نکنید. – برای اطمینان از پخت کامل کیک، خلال دندان را در مرکز کیک فرو کنید؛ در صورتیکه خمیر به آن نچسبد ؛ کیک پخته است. – پس از خارج کردن کیک از فر، اجازه دهید تا 15دقیقه خنک شود . سپس آن را از قالب خارج نمایید . آماده سازی روکش شکلاتی : اگر مایلید کیک را با روکش شکلاتی سرو نمایید: – شکلات تخته ای را با چاقو به تکه های کوچک تقسیم کرده و داخل ظرف (مناسب برای حرارت غیر مستقیم) بریزید.