پودر کیک شکلات فندقی

نوع پودر کیک: پودر کیک کلاسیک وزن: 4۰۰ گرمی تعداد در کارتن: 12 ترکیبات: آرد گندم, امولسیفایر E472, بیکینگ پودر, پودر شکلات, شکر, شیرخشک بدون چربی, طعم دهنده فندق, نمک طعام, وانیلین مجوز | استاندارد: استاندارد ملی ( 8925295901 ), سازمان غذا و دارو 35/12200, UKAS Quality Management, MOODY | International Certification, Halal World ارزش غذایی: ارزش غذایی برای یک برش کیک شکلات فندق – 5۰ گرم انرژی= 183.6 کیلوکالری چربی= 8 گرم کربو هیدرات = 24 گرم پروتئین = 3.9 گرم مواد لازم: تخم مرغ = 3 عدد روغن = 1۰۰ گرم (1/2 پیمانه) آب یا شیر = 15۰ گرم (3/4 پیمانه) کیک شکلات فندقی کیک فندقی شکلاتی بسیار لذیذ و خوش طعم است برای افراد شکلات دوست این کیک رو پیشنهاد می کنیم. فندق داخل این کیک مزه ی لذیذی به مجموعه داده است . مواد لازم: آب یا شیر = 150 گرم (سه چهارم پیمانه) روغن مایع = 100 گرم (1/2 پیمانه) تخم مرغ = 3 عدد روش تهیه: – فر گازی را در دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) روشن کنید تا گرم شود. – تخم مرغها را در ظرف مناسبی بشکنید و 2 تا 3 دقیقه با دور تند همزن مخلوط کنید تا پف کرده و سفید شود. – شیر (یا آب) و روغن را اضافه کرده و با دور متوسط همزن 1 دقیقه مخلوط کنید. – پودر کیک را کم کم به مخلوط اضافه کنید. 1 تا 1.5 دقیقه با دور کند همزن، مخلوط نمایید تا یکنواخت شود. – سطح داخلی قالب را با روغن چرب کرده و کمی آرد در قالب بپاشید. – خمیر را در قالب بریزید. – قالب را در طبقه وسط فر به مدت حدود 35 تا 45 دقیقه قرار دهید. – قبل از برش و سرو اجازه دهید کیک در قالب خنک شود.

توضیحات

نوع پودر کیک: پودر کیک کلاسیک وزن: 4۰۰ گرمی تعداد در کارتن: 12 ترکیبات: آرد گندم, امولسیفایر E472, بیکینگ پودر, پودر شکلات, شکر, شیرخشک بدون چربی, طعم دهنده فندق, نمک طعام, وانیلین مجوز | استاندارد: استاندارد ملی ( 8925295901 ), سازمان غذا و دارو 35/12200, UKAS Quality Management, MOODY | International Certification, Halal World ارزش غذایی: ارزش غذایی برای یک برش کیک شکلات فندق – 5۰ گرم انرژی= 183.6 کیلوکالری چربی= 8 گرم کربو هیدرات = 24 گرم پروتئین = 3.9 گرم مواد لازم: تخم مرغ = 3 عدد روغن = 1۰۰ گرم (1/2 پیمانه) آب یا شیر = 15۰ گرم (3/4 پیمانه) کیک شکلات فندقی کیک فندقی شکلاتی بسیار لذیذ و خوش طعم است برای افراد شکلات دوست این کیک رو پیشنهاد می کنیم. فندق داخل این کیک مزه ی لذیذی به مجموعه داده است . مواد لازم: آب یا شیر = 150 گرم (سه چهارم پیمانه) روغن مایع = 100 گرم (1/2 پیمانه) تخم مرغ = 3 عدد روش تهیه: – فر گازی را در دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) روشن کنید تا گرم شود. – تخم مرغها را در ظرف مناسبی بشکنید و 2 تا 3 دقیقه با دور تند همزن مخلوط کنید تا پف کرده و سفید شود. – شیر (یا آب) و روغن را اضافه کرده و با دور متوسط همزن 1 دقیقه مخلوط کنید. – پودر کیک را کم کم به مخلوط اضافه کنید. 1 تا 1.5 دقیقه با دور کند همزن، مخلوط نمایید تا یکنواخت شود. – سطح داخلی قالب را با روغن چرب کرده و کمی آرد در قالب بپاشید. – خمیر را در قالب بریزید. – قالب را در طبقه وسط فر به مدت حدود 35 تا 45 دقیقه قرار دهید. – قبل از برش و سرو اجازه دهید کیک در قالب خنک شود.