پوره تمشک

پوره تمشک AGROBAR به روش مخلوط کردن تولید می شود. واریته های اصلی آن عبارتند از Willamette که در مناطق Arilje و Kopaonik و همچنین Polka و Heritage در جنوب منطقه Voronezh در نزدیکی Pavlovsk در کشور صربستان رشد می کنند. تمشک‌های دوبار مثمر و انواع دیررس معمولاً در انتهای ماه آگوست و در ماه سپتامبر برداشت می‌شوند که این امکان را به ما می‌دهد که پوره ما بالاترین مقدار بریکس BRIX را در بازار داشته باشد. *می توان پوره را بدون شکر تولید کرد. مواد لازم: تمشک، شکر شکر: اختیاری ماندگاری: 12 ماه در دمای 18- درجه سانتی گراد پروتئین: 0.60 چربی ها: 0.10 کربوهیدرات: 17.00 کیلو کالری در 100 گرم: 71.00 KJ در 100 گرم: 297.00 BRIX: 19.5 - 21.5 PH: 3.0 - 3.4 کارخانه تولید محصولات ما در در شهر الکترواستال و انبار مرکزی و دفتر شرکت در مسکو واقع شده است. بسته باز نشده به مدت 12 ماه در دمای حداکثر 18- درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی بیش از 95٪ نگهداری می شود. پس از باز کردن و یخ زدایی، در دمای 0 تا 5+ درجه سانتیگراد نگهداری کنید. هنگام یخ زدایی پوره به روش توصیه شده (در اتاق سرد)، زمان یخ زدایی به طور متوسط 12 ساعت در دمای بین 0 تا 5+ درجه سانتی گراد است. محصولات ما کاملاً طبیعی است - فقط حاوی میوه و شکر (تا 10٪) است. به درخواست مشتری پوره بدون شکر تولید می شود. قیمت ها کمتر از مشابه خارجی است. در عین حال کیفیت در همان سطح است. مشتریان جدید محصولات ما می توانند خودشان پوره های ما را ارزیابی کنند - ما نمونه های رایگان را برای مزه به آنها ارائه میکنیم. برای اطلاع از شرایط همکاری، فرم موجود در سایت شرکت را پر کنید و یا با شماره های درج شده اینجا و یا وب سایت شرکت، با ما تماس بگیرید. ما بیش از 70 طعم در مجموعه خود داریم. علاوه بر این شرکت با دارابودن ناوگان حمل نقل اختصاصی، دو انبار بزرگ در شهرهای مسکو و سنت پترزبورگ نیز در اختیار دارد. مشتریان ما: کافه ها، رستوران ها، تولید شیرینی، آبجوسازی ها، قنادی های خصوصی، حرفه ای ها و آماتورهایی هستند که برای زمان و تلاش خود ارزش قائل هستند و از مواد باکیفیت در کار خود استفاده می کنند.

توضیحات

پوره تمشک AGROBAR به روش مخلوط کردن تولید می شود. واریته های اصلی آن عبارتند از Willamette که در مناطق Arilje و Kopaonik و همچنین Polka و Heritage در جنوب منطقه Voronezh در نزدیکی Pavlovsk در کشور صربستان رشد می کنند. تمشک‌های دوبار مثمر و انواع دیررس معمولاً در انتهای ماه آگوست و در ماه سپتامبر برداشت می‌شوند که این امکان را به ما می‌دهد که پوره ما بالاترین مقدار بریکس BRIX را در بازار داشته باشد. *می توان پوره را بدون شکر تولید کرد. مواد لازم: تمشک، شکر شکر: اختیاری ماندگاری: 12 ماه در دمای 18- درجه سانتی گراد پروتئین: 0.60 چربی ها: 0.10 کربوهیدرات: 17.00 کیلو کالری در 100 گرم: 71.00 KJ در 100 گرم: 297.00 BRIX: 19.5 - 21.5 PH: 3.0 - 3.4 کارخانه تولید محصولات ما در در شهر الکترواستال و انبار مرکزی و دفتر شرکت در مسکو واقع شده است. بسته باز نشده به مدت 12 ماه در دمای حداکثر 18- درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی بیش از 95٪ نگهداری می شود. پس از باز کردن و یخ زدایی، در دمای 0 تا 5+ درجه سانتیگراد نگهداری کنید. هنگام یخ زدایی پوره به روش توصیه شده (در اتاق سرد)، زمان یخ زدایی به طور متوسط 12 ساعت در دمای بین 0 تا 5+ درجه سانتی گراد است. محصولات ما کاملاً طبیعی است - فقط حاوی میوه و شکر (تا 10٪) است. به درخواست مشتری پوره بدون شکر تولید می شود. قیمت ها کمتر از مشابه خارجی است. در عین حال کیفیت در همان سطح است. مشتریان جدید محصولات ما می توانند خودشان پوره های ما را ارزیابی کنند - ما نمونه های رایگان را برای مزه به آنها ارائه میکنیم. برای اطلاع از شرایط همکاری، فرم موجود در سایت شرکت را پر کنید و یا با شماره های درج شده اینجا و یا وب سایت شرکت، با ما تماس بگیرید. ما بیش از 70 طعم در مجموعه خود داریم. علاوه بر این شرکت با دارابودن ناوگان حمل نقل اختصاصی، دو انبار بزرگ در شهرهای مسکو و سنت پترزبورگ نیز در اختیار دارد. مشتریان ما: کافه ها، رستوران ها، تولید شیرینی، آبجوسازی ها، قنادی های خصوصی، حرفه ای ها و آماتورهایی هستند که برای زمان و تلاش خود ارزش قائل هستند و از مواد باکیفیت در کار خود استفاده می کنند.