چای اسود معطر

سال تولید:1360 نوع:شکسته معطر وزن:500 گرمی طعم:گس ملایم کشور تولید کننده:سیلان چای اسود عطری برای آن دسته از افراد تهیه شده است که از تنوع در طعم چای خوششان می آید و در واقع تنوع را دوست دارند . چای اسود معطر، با اضافه کردن اسانس برگاموت به چای اسود ساده بدست می آید . اسانس برگاموت یکی از قدیمی ترین و در عین حال محبوب ترین اسانسهای چای است محبوبیت اسانس برگاموت بخاطر خواص بی نظیری است که این اسانس به نوشیدنی شما اضافه می کند . اسانس برگاموت که از گیاهی به همین نام گرفته می شود از تیره مرکبات است و شکل آن شبیه پرتقال می باشد . این گیاه در زمانهای بسیار قدیم توسط بومیان آمریکا برای درمان بیماریها استفاده می شده است . مهمترین خواص این اسانس شامل آرمش بخش بودن بخاطر رایحه خاص آن ، رفع گرفتگی سینوسهای مجاری تنفسی در هنگام سرماخوردگی و آنفلوانزا و بخاطر خاصیت باکتری کش بودن برای عفونتهای دهان و لثه بسیار مفید است. چای اسود معطر در بسته های قرمز و با وزن 500 گرم در سال 1383 تولید شده است و بخاطر ویژگیهای خاص آن از محبوب ترین محصولات میعاد به حساب می آید . ویژگیها: زود دم ، خوش رنگ، مناسب برای استفاده در مهمانی ها طعم : گس و ملایم سال تولید : 1357 طرز تهیه : دو پیمانه چای را در یک قوری 4 نفره ریخته و به آن آب تازه در حال جوش اضافه می نماییم . سپس قوری را روی حرارت ملایم به مدت پنج دقیقه می گذاریم تا چای دم بکشد . با گذشت زمان رنگ این چای کم کم تیره تر شده و طعم آن رو به تلخی می رود .

توضیحات

سال تولید:1360 نوع:شکسته معطر وزن:500 گرمی طعم:گس ملایم کشور تولید کننده:سیلان چای اسود عطری برای آن دسته از افراد تهیه شده است که از تنوع در طعم چای خوششان می آید و در واقع تنوع را دوست دارند . چای اسود معطر، با اضافه کردن اسانس برگاموت به چای اسود ساده بدست می آید . اسانس برگاموت یکی از قدیمی ترین و در عین حال محبوب ترین اسانسهای چای است محبوبیت اسانس برگاموت بخاطر خواص بی نظیری است که این اسانس به نوشیدنی شما اضافه می کند . اسانس برگاموت که از گیاهی به همین نام گرفته می شود از تیره مرکبات است و شکل آن شبیه پرتقال می باشد . این گیاه در زمانهای بسیار قدیم توسط بومیان آمریکا برای درمان بیماریها استفاده می شده است . مهمترین خواص این اسانس شامل آرمش بخش بودن بخاطر رایحه خاص آن ، رفع گرفتگی سینوسهای مجاری تنفسی در هنگام سرماخوردگی و آنفلوانزا و بخاطر خاصیت باکتری کش بودن برای عفونتهای دهان و لثه بسیار مفید است. چای اسود معطر در بسته های قرمز و با وزن 500 گرم در سال 1383 تولید شده است و بخاطر ویژگیهای خاص آن از محبوب ترین محصولات میعاد به حساب می آید . ویژگیها: زود دم ، خوش رنگ، مناسب برای استفاده در مهمانی ها طعم : گس و ملایم سال تولید : 1357 طرز تهیه : دو پیمانه چای را در یک قوری 4 نفره ریخته و به آن آب تازه در حال جوش اضافه می نماییم . سپس قوری را روی حرارت ملایم به مدت پنج دقیقه می گذاریم تا چای دم بکشد . با گذشت زمان رنگ این چای کم کم تیره تر شده و طعم آن رو به تلخی می رود .