سال تولید:1389 نوع:چای سبز وزن:250 گرمی طعم:طبیعی و گوارا کشور تولید کننده:چین چای سبز کهن ترین نوشیدنی چای سبز حداقل 4 هزار سال است که در چین به عنوان یک گیاه دارویی شناخته شده است. چینی ها از قدیم با خواص درمانی چای سبز آشنا بودند و از آن به عنوان دارو در درمان ناراحتی های مختلف مانند خونریزی، ناراحتی های گوارشی، سردرد و افسردگی استفاده می کردند اما استفاده از چای سبز فقط به چینی ها و شرقی ها که عادت به نوشیدن چای دارند محدود نشد و کم کم به خاطر خواص درمانی اش در سراسر جهان مورد استقبال قرار گرفت. راز شفابخش بودن چای سبز در پلی فنل های کاتچین موجود در آن به ویژه پلی فنل «اپی گالوکاتکین گالات» یا«EGCG» است که یک آنتی اکسیدان بسیار قوی است. این ترکیب علاوه بر اینکه مانع از رشد سلول های سرطانی می شود قادر است سلول های سرطانی را بدون آسیب رساندن به بافت های سالم از بین ببرد. همچنین این پلی فنل در کاهش کلسترول بد خون (LDL) موثر است و مانع شکل غیرعادی انعقاد خون می شود. با توجه به اینکه ترومبوزیس یا شکل غیرعادی لخته شدن خون در رگ ها علت بروز حمله های قلبی و سکته است این مورد از اهمیت ویژه ای برخوردار است. بررسی ها نشان داده است برخی پلی فنل ها حتی قادرند اثرات منفی سیگار کشیدن و رژیم غذایی پرچرب را از بین ببرند. در سال 1997 نتایج مطالعه ای که توسط دانشمندان دانشگاه کانزاس انجام شد نشان داد پلی فنل EGCG موجود در چای سبز یکی از قوی ترین انواع این پلی فنول هاست که می تواند علت میزان کم بیماری های قلبی میان مردان ژاپنی را با وجودی که 75درصدشان سیگاری هستند توضیح دهد. از طرف دیگر بررسی ها نشان داده است چای سبز می تواند به افرادی که رژیم غذایی کاهش وزن دارند کمک کند. در نوامبر 1999 مجله آمریکایی تغذیه چینی نتایج مطالعه محققان دانشگاه گنوا در سویتزرلند را منتشر کرد. این محققان دریافتند مردانی که ترکیبی از چای سبز و کافئین دریافت می کنند در مقایسه با آنهایی که فقط کافئین دریافت می کنند کالری بیشتری می سوزانند. چای سبز به دلیل خاصیت ضدمیکروبی اش می تواند از مسمومیت غذایی پیشگیری کند و همچنین می تواند باکتری هایی که علت ایجاد پلاک های دندانی هستند از بین ببرد و از پوسیدگی دندان ها پیشگیری کند. به علاوه خاصیت محافظت از پوست چای سبز موجب شده تا از آن در تهیه کرم ها استفاده شود و در بازار لوازم آرایشی هم راه پیدا کند. روزی چند فنجان؟ با وجود خواص زیاد چای سبز برای سلامت این پرسش پیش می آید که روزی چند فنجان چای بنوشیم تا از این فواید بهره ببریم. برای پاسخ به این پرسش محققان در حال بررسی ویژگی های طبیعی چای سبز هستند. برای مثال مطالعه ای که توسط محققان ژاپنی انجام شد نشان داد مردانی که روزانه 1۰ فنجان چای سبز می نوشند در مقایسه با مردانی که کمتر از 3 فنجان چای سبز در روز مصرف می کنند سه سال بیشتر بدون سرطان زندگی می کنند. (در 3 فنجان چای سبز حدود 24۰ تا 32۰ میلی گرم پلی فنل وجود دارد.) همچنین نتایج مطالعه دیگری نشان داد نوشیدن بیشتر از 4 فنجان چای سبز در روز می تواند از آرتریت روماتویید پیشگیری کند یا علایم و نشانه های این بیماری را در افرادی که به این بیماری مبتلا هستند کاهش دهد. دانشمندان ژاپنی در موسسه تحقیقات سرطان سایتاما نیز در بررسی های خود دریافتند در زنانی که روزانه 5 فنجان چای سبز می نوشند احتمال ابتلا به سرطان پستان کمتر است و در صورت ابتلا نیز سرعت انتشار این بیماری کندتر است. به طورکلی توصیه می شود روزانه 4 تا 5 فنجان چای سبز نوشیده شود. یک توصیه ! مانند هر ماده ی دیگر مصرف بیش از اندازه و زیاد چای سبز و مواد استخراج شده از آن هم می تواند مضر باشد. برخی گزارش ها نشان داده است که آسیب های کبدی بدنبال مصرف بیش از حد آن ایجاد شده است به همین دلیل کسانیکه مشکلات کبدی دارند باید قبل از مصرف چای سبز با پزشک خود مشورت کنند. نکته آخر اینکه در مصرف آن زیاده روی نکنید بخصوص زمانیکه معده ی شما خالی است . ویژگیها: صد در صد طبیعی طعم : طبیعی و گوارا سال تولید : 1389 طرز تهیه : برای دم کردن یک قوری چهار نفره چای سبزمیعاد ابتدا آب تازه را جوشانده و 5 دقیقه صبر می نمائیم تا کمی خنک شده و به دمای 80 درجه برسد. سپس با پیمانه استاندارد میعاد 2 پیمانه چای در قوری ریخته و آب 80 درجه را به آن اضافه می نمائیم.سپس درب قوری را می گذاریم تا به مدت 5 دقیقه در دمای محیط دم بکشد . لازم به ذکر است که چای سبز همانند چای سیاه نیازی به دم کردن روی حرارت کتری یا سماور ندارد. نکته : پس از 5 دقیقه دم کشیدن ،تفاله را که تاثیر مستقیم بر روی کیفیت ( رنگ وطعم ) چای دارد با چای صاف کن در قوری دیگری صاف نمائید،چنانچه از قوری چینی استفاده کنید تا ساعتها چای گرم و طعمی مطبوع خواهد داشت .