چای سبز با نعناع

سال تولید:1389 نوع:چای سبز وزن:250 گرمی طعم:طبیعی و گوارا کشور تولید کننده:چین چای سبز نعناع میعاد چای سبز نعناع میعاد برای آن دسته از مصرف کنندگان تولید شده است که طعم چای سبز ساده را دوست ندارند! چای سبز معمولی به دلیل وجود پلی فنولهای موجود در آن و نوع فرآوری با چای مرسوم یعنی چای سیاه در طعم اندکی متفاوت است و همین تفاوت در طعم باعث میشود که بسیاری از مصرف کنندگان تنها بخاطر طعم این نوشیدنی پر خاصیت از مصرف آن منصرف شوند به همین دلیل گروه مواد غذائی میعاد چای سبز نعناع با طعم نعناع را به شما پیشنهاد میکنند. نعناع علاوه بر خواص داروئی فراوان مانند ایجاد احساس آرامش ،جلوگیری از نفخ بعد از خوردن غذا و....... بدلیل داشتن رایحه خوش باعث خوش طعم و خوش عطر شدن چای سبز میشود که نوشیدن آنرا برای کسانی که چای سبز را بخاطر آن مصرف نمی کردند به یک نوشیدنی محبوب تبدیل خواهد کرد. از طرف دیگر نعناع دارای خاصیت خنک کنندگی است و باعث ایجاد حس شادابی در هنگام نوشیدن می شود . ویژگیها: صد در صد طبیعی طعم : طبیعی و گوارا سال تولید : 1389 طرز تهیه : برای دم کردن یک قوری چهار نفره چای سبزمیعاد ابتدا آب تازه را جوشانده و 5 دقیقه صبر می نمائیم تا کمی خنک شده و به دمای 80 درجه برسد. سپس با پیمانه استاندارد میعاد 2 پیمانه چای در قوری ریخته و آب 80 درجه را به آن اضافه می نمائیم.سپس درب قوری را می گذاریم تا به مدت 5 دقیقه در دمای محیط دم بکشد . لازم به ذکر است که چای سبز همانند چای سیاه نیازی به دم کردن روی حرارت کتری یا سماور ندارد. نکته : پس از 7 دقیقه دم کشیدن ،تفاله را که تاثیر مستقیم بر روی کیفیت ( رنگ وطعم ) چای دارد با چای صاف کن در قوری دیگری صاف نمائید،چنانچه از قوری چینی استفاده کنید تا ساعتها چای گرم و طعمی مطبوع خواهد داشت .

توضیحات

سال تولید:1389 نوع:چای سبز وزن:250 گرمی طعم:طبیعی و گوارا کشور تولید کننده:چین چای سبز نعناع میعاد چای سبز نعناع میعاد برای آن دسته از مصرف کنندگان تولید شده است که طعم چای سبز ساده را دوست ندارند! چای سبز معمولی به دلیل وجود پلی فنولهای موجود در آن و نوع فرآوری با چای مرسوم یعنی چای سیاه در طعم اندکی متفاوت است و همین تفاوت در طعم باعث میشود که بسیاری از مصرف کنندگان تنها بخاطر طعم این نوشیدنی پر خاصیت از مصرف آن منصرف شوند به همین دلیل گروه مواد غذائی میعاد چای سبز نعناع با طعم نعناع را به شما پیشنهاد میکنند. نعناع علاوه بر خواص داروئی فراوان مانند ایجاد احساس آرامش ،جلوگیری از نفخ بعد از خوردن غذا و....... بدلیل داشتن رایحه خوش باعث خوش طعم و خوش عطر شدن چای سبز میشود که نوشیدن آنرا برای کسانی که چای سبز را بخاطر آن مصرف نمی کردند به یک نوشیدنی محبوب تبدیل خواهد کرد. از طرف دیگر نعناع دارای خاصیت خنک کنندگی است و باعث ایجاد حس شادابی در هنگام نوشیدن می شود . ویژگیها: صد در صد طبیعی طعم : طبیعی و گوارا سال تولید : 1389 طرز تهیه : برای دم کردن یک قوری چهار نفره چای سبزمیعاد ابتدا آب تازه را جوشانده و 5 دقیقه صبر می نمائیم تا کمی خنک شده و به دمای 80 درجه برسد. سپس با پیمانه استاندارد میعاد 2 پیمانه چای در قوری ریخته و آب 80 درجه را به آن اضافه می نمائیم.سپس درب قوری را می گذاریم تا به مدت 5 دقیقه در دمای محیط دم بکشد . لازم به ذکر است که چای سبز همانند چای سیاه نیازی به دم کردن روی حرارت کتری یا سماور ندارد. نکته : پس از 7 دقیقه دم کشیدن ،تفاله را که تاثیر مستقیم بر روی کیفیت ( رنگ وطعم ) چای دارد با چای صاف کن در قوری دیگری صاف نمائید،چنانچه از قوری چینی استفاده کنید تا ساعتها چای گرم و طعمی مطبوع خواهد داشت .