چای سلامت سبز

سال تولید:1384 نوع:شکسته وزن:500 گرمی طعم:گس متوسط کشور تولید کننده:سیلان چای شکسته سلامت سبز میعاد دست چینی از کشتزارهای کشور سیلان و هندوستان است که از بهترین ترکیب چای سیاه با خاصیت زود دم بودن برای پذیرایی از مهمانان بسیار مناسب می باشد . چای سیاه در واقع همان چای سبز است که برگهایش را پس از تخمیر و پلاساندن خشک میکنند، و این کار باعث میشود طعم و رنگ برگ چای تغییر کند. همین مراحل باعث تغییر در عطر چای نیز می شوند و بوی خوبی که از چای سیاه به مشام می رسد در اثر همین فرایند بدست می آید . چای سیاه پر طرفدارترین نوع چای در جهان محسوب می شود و پایه دسته بندی انواع چای نیز همین نوع چای است . تا کنون 51 اثر مختلف برای چای سیاه به اثبات رسیده است که برای یک نوشیدنی بی نظیر به نظر می رسد .از مهمترین آثار این نوشیدنی می توان به تنظیم کلسترول خون ، ضد سرطان ، محرک سیستم بدن و تقویت قلب و عروق اشاره کرد . ویژگیها: زود دم ، خوش رنگ، قابل استفاده در مهمانی ها طعم : گس متوسط سال تولید : 1384 طرز تهیه : دو پیمانه چای را در یک قوری 4 نفره ریخته و به آن آب تازه در حال جوش اضافه می نماییم . سپس قوری را روی حرارت ملایم به مدت 5 تا 7 دقیقه می گذاریم تا چای دم بکشد . با گذشت زمان رنگ این چای کم کم تیره تر شده و طعم آن رو به تلخی می رود .

توضیحات

سال تولید:1384 نوع:شکسته وزن:500 گرمی طعم:گس متوسط کشور تولید کننده:سیلان چای شکسته سلامت سبز میعاد دست چینی از کشتزارهای کشور سیلان و هندوستان است که از بهترین ترکیب چای سیاه با خاصیت زود دم بودن برای پذیرایی از مهمانان بسیار مناسب می باشد . چای سیاه در واقع همان چای سبز است که برگهایش را پس از تخمیر و پلاساندن خشک میکنند، و این کار باعث میشود طعم و رنگ برگ چای تغییر کند. همین مراحل باعث تغییر در عطر چای نیز می شوند و بوی خوبی که از چای سیاه به مشام می رسد در اثر همین فرایند بدست می آید . چای سیاه پر طرفدارترین نوع چای در جهان محسوب می شود و پایه دسته بندی انواع چای نیز همین نوع چای است . تا کنون 51 اثر مختلف برای چای سیاه به اثبات رسیده است که برای یک نوشیدنی بی نظیر به نظر می رسد .از مهمترین آثار این نوشیدنی می توان به تنظیم کلسترول خون ، ضد سرطان ، محرک سیستم بدن و تقویت قلب و عروق اشاره کرد . ویژگیها: زود دم ، خوش رنگ، قابل استفاده در مهمانی ها طعم : گس متوسط سال تولید : 1384 طرز تهیه : دو پیمانه چای را در یک قوری 4 نفره ریخته و به آن آب تازه در حال جوش اضافه می نماییم . سپس قوری را روی حرارت ملایم به مدت 5 تا 7 دقیقه می گذاریم تا چای دم بکشد . با گذشت زمان رنگ این چای کم کم تیره تر شده و طعم آن رو به تلخی می رود .