چای قلمی عطری

سال تولید:1386 نوع:قلم وزن:500 گرمی طعم:گس ملایم کشور تولید کننده:سیلان چای قلمی عطری میعاد باب طبع چای خورها ! چای قلمی میعاد که از سال 1360 در کشور سیلان تولید و به ایران صادر می شد این چای در دو نوع قلمی ساده و قلمی عطری تولید شد.بسته های زرد رنگ عطری و بسته های سبز رنگ ساده (بدون عطر)بودند از همان ابتدا کیفیت و رنگ شفاف این چای باعث شد تا این محصول در بین مردم از محبوبیت خاصی برخوردار شود. ویژگی ممتاز این محصول که آنرا از سایر محصولات متفاوت می نماید دیر دم بودن آن است. یعنی شما بعد از دم کردن این چای می توانید آنرا تا چند ساعت بعد بدون تغییر در رنگ ، طعم و مزه میل نمائید و این خبری است خوش برای چای خورها. نوع عطری این چای که با عطر برگاموت معطر شده است بوی نافذی دارد و باعث میشود تا یک بار آنرا امتحان نمائید رنگ ثابت چای دیگر ویژگی است که باعث می شود برای یکبار هم که شده این محصول را استفاده نمائید ویژگیها : دیردم,خوش رنگ ,ماندگاری بالا طعم:گس,ملایم سال تولید : 1386 (از سال 86 در ایران بسته بندی می شود) طرز تهیه : برای تهیه یک قوری چهار نفره چای میعاد دو پیمانه چای را در قوری ریخته و به آن آب تازه در حال جوش اضافه می نماییم . سپس قوری را روی حرارت ملایم به مدت 10 دقیقه می گذاریم تا چای دم بکشد . با گذشت زمان رنگ این چای تغییری نخواهد کرد و تا چند ساعت ماندگاری خود را حفظ می نماید .

توضیحات

سال تولید:1386 نوع:قلم وزن:500 گرمی طعم:گس ملایم کشور تولید کننده:سیلان چای قلمی عطری میعاد باب طبع چای خورها ! چای قلمی میعاد که از سال 1360 در کشور سیلان تولید و به ایران صادر می شد این چای در دو نوع قلمی ساده و قلمی عطری تولید شد.بسته های زرد رنگ عطری و بسته های سبز رنگ ساده (بدون عطر)بودند از همان ابتدا کیفیت و رنگ شفاف این چای باعث شد تا این محصول در بین مردم از محبوبیت خاصی برخوردار شود. ویژگی ممتاز این محصول که آنرا از سایر محصولات متفاوت می نماید دیر دم بودن آن است. یعنی شما بعد از دم کردن این چای می توانید آنرا تا چند ساعت بعد بدون تغییر در رنگ ، طعم و مزه میل نمائید و این خبری است خوش برای چای خورها. نوع عطری این چای که با عطر برگاموت معطر شده است بوی نافذی دارد و باعث میشود تا یک بار آنرا امتحان نمائید رنگ ثابت چای دیگر ویژگی است که باعث می شود برای یکبار هم که شده این محصول را استفاده نمائید ویژگیها : دیردم,خوش رنگ ,ماندگاری بالا طعم:گس,ملایم سال تولید : 1386 (از سال 86 در ایران بسته بندی می شود) طرز تهیه : برای تهیه یک قوری چهار نفره چای میعاد دو پیمانه چای را در قوری ریخته و به آن آب تازه در حال جوش اضافه می نماییم . سپس قوری را روی حرارت ملایم به مدت 10 دقیقه می گذاریم تا چای دم بکشد . با گذشت زمان رنگ این چای تغییری نخواهد کرد و تا چند ساعت ماندگاری خود را حفظ می نماید .