چای قوطی فلزی قرمز

سال تولید:1384 نوع:شکسته وزن:450 گرمی طعم:گس قوی کشور تولید کننده:سیلان چای سیلان قوطی فلزی میعاد چای سیلان میعاد با بسته بندی فلزی محصولی بادوام را به شما ارائه می دهد که علاوه بر داشتن یک محصول با کیفیت می توانید پس از اتمام محصول از مظروف آن جهت نگهداری سایر مواد مانند حبوبات استفاده نمایید . اما بیایید کمی بیشتر در مورد چای سیلان و تفاوت آن بقیه چای ها بدانیم به عقیده بسیاری از کارشناسان و همچنین مصرف کنندگان چای در سراسر دنیا چای سیلان یکی از بهترین انواع چای در جهان است . عوامل جوی حاکم بر کشتزارهای این کشور موجب شهرت جهانی طعم و عطر دلنشین چای این منطقه شده است. اغلب باغات چای سیلان در ارتفاعات بین 3000 و 8000 فوت در ناحیه جنوب غربی سیلان، غرب کلمبیا و در بخش گالی در نقطه جنوبی واقع شده است . در مناطق گرم و دارای بخار ، برگهای چای هر 7 یا 8 روز می روید و در تمام مدت سال چیده می شود کیفیت چای سیلان در ارتفاعات مختلف با هم فرق دارندو بدین شرح می باشند : در ارتفاع 4000fit از سطح دریا ( رشد عالی), در بین ارتفاعات 2000 و 4000fit (رشد متوسط) و در زیر 2000fit رشد کم می باشد. مرغوبترین چایها از اواخر ژوئن تا پایان آگوست در مناطق شرقی و از شروع فوریه تا اواسط مارس در قسمتهای غربی جمع آوری می شود . همچنین چای های سیلانی از نظر اندازه و شکل ظاهری در سه نوع تولید می شود چای های درشت که به چای قلمی معروفند ، چای با اندازه متوسط که به چای شکسته معروفند و چای های ریز که به آنها چای باروتی گفته می شود . ویژگیها: زود دم ، خوش رنگ، قابل استفاده در مهمانی ها طعم : گس و قوی سال تولید : 1384 طرز تهیه : دو پیمانه چای را در یک قوری 4 نفره ریخته و به آن آب تازه در حال جوش اضافه می نماییم . سپس قوری را روی حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه می گذاریم تا چای دم بکشد . با گذشت زمان رنگ این چای کم کم تیره تر شده و طعم آن رو به تلخی می رود .

توضیحات

سال تولید:1384 نوع:شکسته وزن:450 گرمی طعم:گس قوی کشور تولید کننده:سیلان چای سیلان قوطی فلزی میعاد چای سیلان میعاد با بسته بندی فلزی محصولی بادوام را به شما ارائه می دهد که علاوه بر داشتن یک محصول با کیفیت می توانید پس از اتمام محصول از مظروف آن جهت نگهداری سایر مواد مانند حبوبات استفاده نمایید . اما بیایید کمی بیشتر در مورد چای سیلان و تفاوت آن بقیه چای ها بدانیم به عقیده بسیاری از کارشناسان و همچنین مصرف کنندگان چای در سراسر دنیا چای سیلان یکی از بهترین انواع چای در جهان است . عوامل جوی حاکم بر کشتزارهای این کشور موجب شهرت جهانی طعم و عطر دلنشین چای این منطقه شده است. اغلب باغات چای سیلان در ارتفاعات بین 3000 و 8000 فوت در ناحیه جنوب غربی سیلان، غرب کلمبیا و در بخش گالی در نقطه جنوبی واقع شده است . در مناطق گرم و دارای بخار ، برگهای چای هر 7 یا 8 روز می روید و در تمام مدت سال چیده می شود کیفیت چای سیلان در ارتفاعات مختلف با هم فرق دارندو بدین شرح می باشند : در ارتفاع 4000fit از سطح دریا ( رشد عالی), در بین ارتفاعات 2000 و 4000fit (رشد متوسط) و در زیر 2000fit رشد کم می باشد. مرغوبترین چایها از اواخر ژوئن تا پایان آگوست در مناطق شرقی و از شروع فوریه تا اواسط مارس در قسمتهای غربی جمع آوری می شود . همچنین چای های سیلانی از نظر اندازه و شکل ظاهری در سه نوع تولید می شود چای های درشت که به چای قلمی معروفند ، چای با اندازه متوسط که به چای شکسته معروفند و چای های ریز که به آنها چای باروتی گفته می شود . ویژگیها: زود دم ، خوش رنگ، قابل استفاده در مهمانی ها طعم : گس و قوی سال تولید : 1384 طرز تهیه : دو پیمانه چای را در یک قوری 4 نفره ریخته و به آن آب تازه در حال جوش اضافه می نماییم . سپس قوری را روی حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه می گذاریم تا چای دم بکشد . با گذشت زمان رنگ این چای کم کم تیره تر شده و طعم آن رو به تلخی می رود .