چای قوطی فلزی مشکی

سال تولید:1384 نوع:کله مورچه وزن:500 گرمی طعم:گس متوسط کشور تولید کننده:کنیا چایCTC چای به دو شیوه سنتی ( ارتدوکس ) و غیرسنتی ( C.T.C ) تولید می شود . تفاوت این دو شیوه به نوع مالش و لوله کردن برگ سبز چای مربوط است . در شیوه C.T.C کلیه سلولها و رنگدانه های چای اکسیده می شوند و در نتیجه این نوع چای از نظر رنگ و کیفیت نسبت به شیوه سنتی برتری دارد . در این روش از ماشین های جدیدی که شامل جفت غلطک با چرخش مخالف است به نام ماشین CTC استفاده می شود. برگ های پلاسیده نشده یا کم پلاسیده ~ مختصری تخمیر می شوند و پس از آن خشک می شوند و بدین ترتیب یکی از طولانی ترین مراحل چای سازی که همان مرحله پلاس است تقریبا حذف می شود و مرحله مالش و تخمیر تلفیق شده و به حداقل مدت کاهش می یابد.چای CTC از نظر شکل ظاهری شباهتی به چای ارتدکس ندارد . زیرا دانه های آن بسیار خرد شده ، شکسته و پیچیده است . درصد بالایی از چای کنیا را چای غیر ارتدکس یا CTC تشکیل می دهد . ویژگیها: زود دم ، خوش رنگ، قابل استفاده در مهمانی ها طعم : گس متوسط سال تولید : 1386 طرز تهیه برای تهیه یک قوری دونفره چای میعاد دو پیمانه چای را در قوری ریخته و به آن آب تازه در حال جوش اضافه می نماییم . سپس قوری را روی حرارت ملایم به مدت سه دقیقه می گذاریم تا چای دم بکشد . با گذشت زمان رنگ این چای کم کم تیره تر شده و طعم آن رو به تلخی می رود .

توضیحات

سال تولید:1384 نوع:کله مورچه وزن:500 گرمی طعم:گس متوسط کشور تولید کننده:کنیا چایCTC چای به دو شیوه سنتی ( ارتدوکس ) و غیرسنتی ( C.T.C ) تولید می شود . تفاوت این دو شیوه به نوع مالش و لوله کردن برگ سبز چای مربوط است . در شیوه C.T.C کلیه سلولها و رنگدانه های چای اکسیده می شوند و در نتیجه این نوع چای از نظر رنگ و کیفیت نسبت به شیوه سنتی برتری دارد . در این روش از ماشین های جدیدی که شامل جفت غلطک با چرخش مخالف است به نام ماشین CTC استفاده می شود. برگ های پلاسیده نشده یا کم پلاسیده ~ مختصری تخمیر می شوند و پس از آن خشک می شوند و بدین ترتیب یکی از طولانی ترین مراحل چای سازی که همان مرحله پلاس است تقریبا حذف می شود و مرحله مالش و تخمیر تلفیق شده و به حداقل مدت کاهش می یابد.چای CTC از نظر شکل ظاهری شباهتی به چای ارتدکس ندارد . زیرا دانه های آن بسیار خرد شده ، شکسته و پیچیده است . درصد بالایی از چای کنیا را چای غیر ارتدکس یا CTC تشکیل می دهد . ویژگیها: زود دم ، خوش رنگ، قابل استفاده در مهمانی ها طعم : گس متوسط سال تولید : 1386 طرز تهیه برای تهیه یک قوری دونفره چای میعاد دو پیمانه چای را در قوری ریخته و به آن آب تازه در حال جوش اضافه می نماییم . سپس قوری را روی حرارت ملایم به مدت سه دقیقه می گذاریم تا چای دم بکشد . با گذشت زمان رنگ این چای کم کم تیره تر شده و طعم آن رو به تلخی می رود .