ژل شیرینی پزی کاربرد: محصولات قنادی آردی. شرح: ژل شیرینی پزی داغ"IN-TOP 85" خنثی (TU 10.82.23-006-17683026-2018) ، آماده برای استفاده؛ دارای مایع قوام دهنده است که به راحتی روی سطح محصول نهایی اعمال می شود. و علاوه بر راحتی در استفاده، درخشش و ظاهری زیبا به محصول نهایی می بخشد. تولید اختصاصی: ژل های سفارشی را می توان با خواص طعم دهنده دلخواه برای محصول شما تهیه کرد. روش استفاده: قبل از استفاده، مقدار مورد نیاز ژل را تا دمای 85 درجه سانتیگراد گرم کنید و با برس مقاوم در برابر حرارت یا با اسپری روی محصول نهایی بمالید. مزایا: - شفافیت و براقیت استثنایی دارد، به دلیل لایه سطحی براق ظاهری زیبا به محصولات نهایی می بخشد. - خطر فساد میکروبیولوژیکی را کاهش می دهد و ماندگاری محصول نهایی را افزایش می دهد. - به سطح محصول جذب نمی شود و از محصولات پخته شده و میوه ها در برابر خشک شدن و فساد محافظت می کند. - هنگام برش شیرینی لعاب دار، چاقو را نمی کشد. - استفاده و نگهداری آسان بر روی سطوح افقی و عمودی - به سرعت سخت می شود، شفافیت و براق بودن محصولات نهایی را در طول ذخیره سازی حفظ می کند. - مقاوم در برابر یخ زدگی و یخ زدایی