کالباس با 60 درصدگوشت قرمز ( خشک پرسی )

ترکیبات : گوشت 60 درصد – روغن مایع نباتی – شیر خشک – آرد گندم – نمک حد اکثر 2%- ادویه – لاکتات سدیم – فسفات سدیم – نیتریت سدیم حداکثر 120ppm – اسید اسکوربیک – آب و یخ نوع بسته بندی : رول پلی آمید نحوه عرضه به بازار : - رول پلی آمید پرسی کالیبر 110،

توضیحات

ترکیبات : گوشت 60 درصد – روغن مایع نباتی – شیر خشک – آرد گندم – نمک حد اکثر 2%- ادویه – لاکتات سدیم – فسفات سدیم – نیتریت سدیم حداکثر 120ppm – اسید اسکوربیک – آب و یخ نوع بسته بندی : رول پلی آمید نحوه عرضه به بازار : - رول پلی آمید پرسی کالیبر 110،