کالباس با 90درصد گوشت قرمز ( فرانسوی )

ترکیبات : گوشت 90درصد – روغن مایع نباتی - شیر خشک - نشاسته گندم – نمک حداکثر 2% - ادویه – لاکتات سدیم - فسفات سدیم – نیتریت سدیم حداکثر 120ppm– اسید اسکوربیک – آب و یخ نوع بسته بندی : رول پلی آمید نحوه عرضه به بازار : - رول پلی آمید ک 165 ، پرسی کالیبر 165 - وکیوم 500گرمی ، 350گرمی ، 250گرمی

توضیحات

ترکیبات : گوشت 90درصد – روغن مایع نباتی - شیر خشک - نشاسته گندم – نمک حداکثر 2% - ادویه – لاکتات سدیم - فسفات سدیم – نیتریت سدیم حداکثر 120ppm– اسید اسکوربیک – آب و یخ نوع بسته بندی : رول پلی آمید نحوه عرضه به بازار : - رول پلی آمید ک 165 ، پرسی کالیبر 165 - وکیوم 500گرمی ، 350گرمی ، 250گرمی