کشک زرد محلی سیستان و بلوچستان

غذایی کامل و مقوی می باشد که از مواردی بسیار طبیعی همچون دوغ محلی و ادویه و بلغور گندم تهیه می شود طرز تهیه: یک عدد پیاز را خرد می کنیم و با روغن حیوانی تفت میدهیم.که البته پیاز سلیقه ایی است به مقداری کشک مرغوب و خشک هم نیاز داریم. هنگامی که پیازها طلایی رنگ شدند، دو الی سه قاشق از کشک خشک را به آنها اضافه کرده هم بزنید. (به ازای هر نفر، یه قاشق کشک مناسب می‌باشد) آب را کم کم اضافه کرده و هم میزنیم. مقدار بستگی به کیفیت کشک دارد. وقتی کشک در آب حل شد، اجازه میدهیم روی حرارت ملایم کمی بماند که مواد جا بیفتد. لطفاً از طریق تماس تلفنی،از قیمت محصولات و هزینه ارسال اطلاع کسب نمایید. 09924181394

توضیحات

غذایی کامل و مقوی می باشد که از مواردی بسیار طبیعی همچون دوغ محلی و ادویه و بلغور گندم تهیه می شود طرز تهیه: یک عدد پیاز را خرد می کنیم و با روغن حیوانی تفت میدهیم.که البته پیاز سلیقه ایی است به مقداری کشک مرغوب و خشک هم نیاز داریم. هنگامی که پیازها طلایی رنگ شدند، دو الی سه قاشق از کشک خشک را به آنها اضافه کرده هم بزنید. (به ازای هر نفر، یه قاشق کشک مناسب می‌باشد) آب را کم کم اضافه کرده و هم میزنیم. مقدار بستگی به کیفیت کشک دارد. وقتی کشک در آب حل شد، اجازه میدهیم روی حرارت ملایم کمی بماند که مواد جا بیفتد. لطفاً از طریق تماس تلفنی،از قیمت محصولات و هزینه ارسال اطلاع کسب نمایید. 09924181394