کنسرو ذرت شیرین

کنسرو ذرت شیرین ذرت شیرین (نام علمی: Zea mays convar. saccharata var. rugosa[1]) نوعی ذرت است که میزان قند بالایی دارد. ذرت شیرین در نتیجهٔ جهش برگشتی در ژن‌هایی که در درون‌دانه تبدیل قند به نشاسته را کنترل می‌کنند به وجود آمده است. ذرت شیرین باید به صورت نارس چیده شده و نه به عنوان غلات بلکه به عنوان سبزی آماده شده ومصرف شود. از آنجایی که مرحلهٔ رسیدن ذرت به تبدیل قند آن به نشاسته مربوط است، ذرت شیرین در انبار نمی‌ماند وباید به صورت تازه، قبل از اینکه دانه‌های آن سفت و نشاسته‌دار شود، خورده شده، کنسرو، یا منجمد شود. ذرت شیرین، زرد، خام (فقط دانه‌های) مواد مغذی در هر 1۰۰ گرم (3٫5 اونس) انرژی 36۰ کیلوژول (86 کیلوکالری) کربوهیدرات‌ها 19٫۰2 گرم قندها 3٫22 g فیبر 2٫7 گرم چربی 1٫18گرم پروتئین 3٫2 گرم تریپتوفان ۰٫۰23 g ترونین ۰٫129 g ایزولئوسین ۰٫129 g لئوسین ۰٫348 g لیسین ۰٫137 g متیونین ۰٫۰67 g سیستین ۰٫۰26 g پنیلالانین ۰٫15۰ g تیروزین ۰٫123 g والین ۰٫185 g آرژینین ۰٫131 g هیستیدین ۰٫۰89 g آلانین ۰٫295 g اسپارتیک اسید ۰٫244 g گلوتامیک اسید ۰٫636 g گلیسین ۰٫127 g پرولین ۰٫292 g سرین ۰٫153 g آب 75٫96 گرم ویتامین آی معادل 9 میکروگرم (1٪) تیامین (ویتامین ب1) ۰٫2۰۰ میلی‌گرم (15٪) نیاسین (ویتامین ب3) 1٫7۰۰ میلی‌گرم (11٪) اسید فولیک (ویتامین ب9) 46 میکروگرم (12٪) ویتامین C 6٫8 میلی‌گرم (11٪) آهن ۰٫52 میلی‌گرم (4٪) منیزیم 37 میلی‌گرم (1۰٪) درصدها نسبی‌اند منبع: پایگاه اطلاعاتی مواد غذایی آمریکا ساختمان ذرت میوهٔ گیاه ذرت شیرین مغز ذرت، نوعی میوه که گندمه نامیده می‌شود، است. خوشه مجموعه‌ای از دانهٔ ذرت است. به دلیل اینکه ذرت گیاه تک‌لپه‌ای است، همیشه ردیفی از دانه‌ها وجود دارد. خوشه با برگهایی به نام کاکل محکم پوشانده شده‌اند.

توضیحات

کنسرو ذرت شیرین ذرت شیرین (نام علمی: Zea mays convar. saccharata var. rugosa[1]) نوعی ذرت است که میزان قند بالایی دارد. ذرت شیرین در نتیجهٔ جهش برگشتی در ژن‌هایی که در درون‌دانه تبدیل قند به نشاسته را کنترل می‌کنند به وجود آمده است. ذرت شیرین باید به صورت نارس چیده شده و نه به عنوان غلات بلکه به عنوان سبزی آماده شده ومصرف شود. از آنجایی که مرحلهٔ رسیدن ذرت به تبدیل قند آن به نشاسته مربوط است، ذرت شیرین در انبار نمی‌ماند وباید به صورت تازه، قبل از اینکه دانه‌های آن سفت و نشاسته‌دار شود، خورده شده، کنسرو، یا منجمد شود. ذرت شیرین، زرد، خام (فقط دانه‌های) مواد مغذی در هر 1۰۰ گرم (3٫5 اونس) انرژی 36۰ کیلوژول (86 کیلوکالری) کربوهیدرات‌ها 19٫۰2 گرم قندها 3٫22 g فیبر 2٫7 گرم چربی 1٫18گرم پروتئین 3٫2 گرم تریپتوفان ۰٫۰23 g ترونین ۰٫129 g ایزولئوسین ۰٫129 g لئوسین ۰٫348 g لیسین ۰٫137 g متیونین ۰٫۰67 g سیستین ۰٫۰26 g پنیلالانین ۰٫15۰ g تیروزین ۰٫123 g والین ۰٫185 g آرژینین ۰٫131 g هیستیدین ۰٫۰89 g آلانین ۰٫295 g اسپارتیک اسید ۰٫244 g گلوتامیک اسید ۰٫636 g گلیسین ۰٫127 g پرولین ۰٫292 g سرین ۰٫153 g آب 75٫96 گرم ویتامین آی معادل 9 میکروگرم (1٪) تیامین (ویتامین ب1) ۰٫2۰۰ میلی‌گرم (15٪) نیاسین (ویتامین ب3) 1٫7۰۰ میلی‌گرم (11٪) اسید فولیک (ویتامین ب9) 46 میکروگرم (12٪) ویتامین C 6٫8 میلی‌گرم (11٪) آهن ۰٫52 میلی‌گرم (4٪) منیزیم 37 میلی‌گرم (1۰٪) درصدها نسبی‌اند منبع: پایگاه اطلاعاتی مواد غذایی آمریکا ساختمان ذرت میوهٔ گیاه ذرت شیرین مغز ذرت، نوعی میوه که گندمه نامیده می‌شود، است. خوشه مجموعه‌ای از دانهٔ ذرت است. به دلیل اینکه ذرت گیاه تک‌لپه‌ای است، همیشه ردیفی از دانه‌ها وجود دارد. خوشه با برگهایی به نام کاکل محکم پوشانده شده‌اند.