عدس ، منبع بسیار خوبی از فیبرهای کاهش دهنده کلسترول بد می باشد که خاصیت تنظیم قند خون هم دارند ، زیرا فیبر بالای آنها از افزایش قند خون بعد از خوردن یک وعده غذایی جلو گیری می کند.
عدس حاوی 6 ماده معدنی مهم ، 2ویتامین B و پروتئین بدون چربی می باشد. همچنین یک لیوان عدس پخته ، 90 درصد مقدار مورد نیاز اسید فولیک را در روز تامین می کند که این میزان بیشتر از هر غذای غنی نشده دیگر است.
از فواید عدس:
• موثر در جلوگیری از بیماری های قلبی و عروقی
• حاوی مقادیر قابل توجهی منیزیم
• تثبیت کننده قند خون
• منبع خوبی از آهن
• غنی از پروتئین
• منبع غنی فیبرهای محلول