کیک سیب چند لایه با طعم ترش و شیرین سیب و بدون اضافه کردن آرد درست می شود.سس سیب با یا بدون افزودن سفیده تخم مرغ، شکر و انواع توت ها مخلوط میشود - تا طعمهای مختلفی به دست آید و در فر در دمای 65 درجه پخته میشود. - بدون آرد - بدون مواد نگهدارنده - 100% طبیعی - ویتامین ها و عناصر کمیاب طعمها: - کیک سیب شیرین و ترش ترکیبات: سیب، فروکتوز، سفیده تخم مرغ، پکتین سیب - کیک سیب گیلاس ترکیبات: سیب، گیلاس، فروکتوز، سفیده تخم مرغ، پکتین سیب - کیک سیب و مویز ترکیبات: سیب، مویز، فروکتوز، سفیده تخم مرغ، پکتین سیب. ماندگاری 12 ماه