کیک لاوا

طفاً پس از خارج کردن کیک از فریزر به مدت 5۰ ثانیه در مایکروفر با قدرت 4۰۰ تا 45۰ وات قرار دهید. توجه داشته باشید در صورتی که کیک لاوا بیشتر از زمان ذکر شده در مایکروفر قرار گیرد، سس شکلات پخته شده و جذب بافت کیک می شود. کیک لاوا دسری فرانسوی است ، گرچه امریکایی‌ها ادعای درست کردن این دسر را دارند . دلیل نامگذاری این کیک این است که بعد از پخت با اولین برش مایه داخل کیک مانند مواد مذاب کوه آتشفشان سرازیر می شود. به همین دلیل به آن کیک آتشفشان هم می گویند. Lava به معنی مواد مذاب است. مواد تشکیل‌دهنده شکر، آرد، روغن مایع، تخم مرغ، پودر کاکائو، شیرخشک، ژل کیک، بیکینگ پودر، پودر وانیل، نمک، آب انرژی 160 پروتئین 2.83 چربی 6.34 ماندگاری 6 ماه در دمای 18- درجه نگهداری شود

توضیحات

طفاً پس از خارج کردن کیک از فریزر به مدت 5۰ ثانیه در مایکروفر با قدرت 4۰۰ تا 45۰ وات قرار دهید. توجه داشته باشید در صورتی که کیک لاوا بیشتر از زمان ذکر شده در مایکروفر قرار گیرد، سس شکلات پخته شده و جذب بافت کیک می شود. کیک لاوا دسری فرانسوی است ، گرچه امریکایی‌ها ادعای درست کردن این دسر را دارند . دلیل نامگذاری این کیک این است که بعد از پخت با اولین برش مایه داخل کیک مانند مواد مذاب کوه آتشفشان سرازیر می شود. به همین دلیل به آن کیک آتشفشان هم می گویند. Lava به معنی مواد مذاب است. مواد تشکیل‌دهنده شکر، آرد، روغن مایع، تخم مرغ، پودر کاکائو، شیرخشک، ژل کیک، بیکینگ پودر، پودر وانیل، نمک، آب انرژی 160 پروتئین 2.83 چربی 6.34 ماندگاری 6 ماه در دمای 18- درجه نگهداری شود