گرانولا بار غلات کاراملی Mätti ترکیبات: مخلوط غلات (فلکس جو دوسر، دانه ذرت خرد شده (غلات ذرت، شکر، نمک)، برنج بادکنکی (آرد برنج، آرد گندم، شکر، نمک))، لعاب سفید (شکر، کره کاکائو، جایگزین کره کاکائو نوع لوریک، پودر آب پنیر ، امولسیفایر - لسیتین سویا، طعم دهنده طبیعی "وانیل")، شربت گلوکز فروکتوز، روغن نارگیل، ملاس، کارامل آب نبات (شکر، ملاس، جایگزین چربی شیر، پودر آب پنیر، پودر شیر بدون چربی، امولسیفایر - لسیتین سویا، نمک)، امولسیفایر - لسیتین سویا، طعم دهنده طبیعی "کارامل". ممکن است حاوی آثاری از بادام زمینی، آجیل باشد. ارزش غذایی در 100 گرم محصول: پروتئین - 4.0 گرم؛ چربی - 11 گرم؛ کربوهیدرات - 73 گرم. ارزش انرژی: 400 کیلو کالری / 1690 کیلوژول. ماندگاری: 13 ماه. در جای خشک و در دمای حداکثر 25 درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی حداکثر 75٪ نگهداری شود. شکلات بار گرانولا غلات Mätti ترکیبات: مخلوط غلات (دانه های شکلات (آرد گندم، آرد برنج (غلات)، شکر، کاکائو - پودر، نمک)، جو پرک)، لعاب سفید (شکر، کاکائو - جایگزین کره کاکائو نوع لوریک، پودر آب پنیر، امولسیفایر - لسیتین سویا). ، طعم دهنده طبیعی "وانیل")، شربت گلوکز فروکتوز، روغن نارگیل، ملاس، شکلات تلخ (شکر، توده کاکائو، کره کاکائو، امولسیفایر E 322، طعم دهنده طبیعی "وانیل")، امولسیفایر - لسیتین سویا، طعم دهنده طبیعی "شکلات" . ممکن است حاوی آثاری از بادام زمینی، آجیل باشد. ارزش غذایی در 100 گرم محصول: پروتئین - 4.0 گرم؛ چربی - 10 گرم؛ کربوهیدرات - 69 گرم. ارزش انرژی: 380 کیلو کالری / 1600 کیلوژول. ماندگاری: 13 ماه. در جای خشک و در دمای حداکثر 25 درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی حداکثر 75٪ نگهداری شود. گرانولا بار غلات Mätti با طعم توت فرنگی ترکیب: مخلوط غلات (پرک جو دوسر، برنج بادکنکی (آرد برنج، آرد گندم، شکر، نمک)، فلکس ذرت خرد شده (بلغور ذرت، شکر، نمک))، لعاب سفید (شکر، کره کاکائو، جایگزین کره کاکائو نوع لوریک، آب پنیر پودر، امولسیفایر - لسیتین سویا، طعم دهنده طبیعی "وانیل")، شربت گلوکز فروکتوز، روغن نارگیل، ملاس، توت فرنگی خشک خرد شده، توت فرنگی خشک شده یخ زده، امولسیفایر - لسیتین سویا، طعم دهنده طبیعی "توت فرنگی". ممکن است حاوی آثاری از بادام زمینی، آجیل باشد. ارزش غذایی در 100 گرم محصول: پروتئین - 5.0 گرم؛ چربی - 8.0 گرم؛ کربوهیدرات - 73 گرم. ارزش انرژی: 390 kcal/1620 kJS ماندگاری: 13 ماه. در جای خشک و در دمای حداکثر 25 درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی حداکثر 75٪ نگهداری شود.