ارزش غذایی برای یک برش کیک کشمشی – 5۰ گرم
انرژی= 183.8 کیلوکالری
چربی= 7 گرم
کربو هیدرات = 26.7 گرم
پروتئین = 3.5 گرم
مواد لازم:
تخم مرغ = 3 عدد
روغن مایع = 1۰۰ گرم (1/2 پیمانه)
شیر یا آب = 15۰ گرم (3/4 پیمانه)
برای تهیه خامه:
شیر سرد یا آب = 8۰ گرم (1/4 پیمانه باضافه 5 قاشق غذاخوری)
پودر کیک کشمشی
روش تهیه:
– تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید سپس 3-2 دقیقه با دور تند همزن مخلوط کنید تا پف نموده و سفید شود.
– آب (یاشیر) و روغن را به تخم مرغ ها بیافزایید . 1 دقیقه با دور متوسط همزن مخلوط کنید .
– پودر کیک را کم کم به مخلوط اضافه کنید . 1 تا 1.5دقیقه با دور کند همزن، مخلوط نمایید تا یکنواخت شود.
– سطح داخلی قالب را با روغن چرب کنید . در صورتی که قالبتان تفلون نیست؛ کمی آرد کف آن بپاشید .خمیر را در قالب بریزید.
– کشمش ها را در سطح خمیر پخش کرده و با قاشق ، طوری که تمام کشمش ها آغشته به خمیر شوند ؛ مخلوط نمایید. (بیرون ماندن کشمش ها از خمیر می تواند باعث سوختن و تغییر طعم آنها هنگام پخت شود.)
– پیشنهاد : در صورت تمایل می توانید مقداری گردوی خرد شده نیز به همراه کشمش ها به خمیر اضافه نمایید.
– قالب را در طبقه وسط فر به مدت 25 الی 35 دقیقه قرار دهید.
نکات عملی:
– فر را به مدت 15 دقیقه قبل از قرار دادن کیک گرم نمایید.
– از قالبی استفاده کنید که پس از ریختن خمیر ، ارتفاع آن بیش از 5 سانتی متر نشود.
– پس از قرار دادن کیک درون فر، درب آن را تا 15 دقیقه باز نکنید.
– برای اطمینان از پخت کامل کیک، خلال دندان را در مرکز کیک فرو کنید. در صورتیکه خمیر به آن نچسبد ؛ کیک پخته است.
– پس از خارج کردن کیک از فر، اجازه دهید تا 15دقیقه خنک شود . سپس آن را از قالب خارج نمایید.