7 ویژگی تغذیهای، مزایای ماست سون هستند که نام این محصول نیز تا حدودی برگرفته از آنهاست. این هفت ویژگی عبارتند از: تقویت سیستم ایمنی بدن با اسید CLA (اسیدلینولئیک) موجود در سون، استحکام و تقویت استخوانها با کلسیم قابل جذب موجود در سون، تقویت عضلات با پروتئینهای قابل جذب موجود در سون، بهبود رشد کودکان با ترکیبات و مواد مغذی موجود در سون، بهبود سیستم گوارشی با باکتریهای مفید موجود در سون، پوست و موی زیبا با ویتامینهای گروه B و اسید لاکتیک موجود در سون، احساس شادابی و نشاط با تجربه بافت و طعم بینظیر سون
مواد تشکیلدهنده
شیر پاستوریزه 3٪ چربی، خامه پاستوریزه 45٪ چربی، شیرخشک بدون چربی، نشاسته اصلاح شده، نمک تصفیه شده و استارتر ترموفیل
انرژی
154.5
ماده خشک
10.5
پروتئین
4
چربی
9
مقدار
لیوانی 1۰۰، 5۰۰، 9۰۰ و 15۰۰ گرمی و 15۰۰ IML گرمی، دبهای 22۰۰ گرمی، 1 لیتری تتراپک با ماندگاری 6 ماهه
ماندگاری
2۰ روز در دمای 4 تا 8 درجه سانتیگراد