مشخصات و خواص میوه
1. هلو یک مسهل ملایم است که بهترین زمان خوردن آن نیم ساعت بعد از خوردن غذا میباشد.
2. هلو یک میوه خوب برای رشد و نمو کودکان است.
3. هلو متعادل کنندة سوخت و ساز بدن میباشد.
4. کسانی که نقرس دارند نیم ساعت بعد از غذا یک لیوان آب هلو میل کنند.
5. کسانی که یبوست دارند میتوانند از آب هلو استفاده کنند.
6. هلو دفع کنندة اوره و اسید اوریک است.
7. خوردن هلو بالای غذا بدبویی دهان را از بین می برد.
8. هلو با وجودی که شیرین است ولی برای افراد مبتلا به دیابت زیانآور نیست. (البته نوع کم شیرین آن را بخورند بهتر است)
9. به خاطر وجود آهن و برم برای کبد بسیار مفید است و رنگ چهره را باز میکند.
1۰. کسانی که دارای سنگهای سیستئینی هستند هلو را در برنامه غذایی خود قرار بدهند.
11. هلو برطرف کنندة عطش است.
12.برای از بین بردن صفرا و مرتب شدن کار غدد داخلی صبح ناشتا یک لیوان آب هلو با شکر کمی شیرین کرده میل کنند.
13. مواد قندی که در هلو وجود دارد باعث تقویت غدههای هاضمه میشود و هضم غذا را آسان میکند.
14. کودکان و پیرمردان و بیمارانی که تازه از بستر برخاستهاند هلو را بصورت کمپوت میل کنند.
15. کسانی که ورم پروستات دارند ازآب هلو استفاده کنند.
16. هلو برای سرد مزاجان و مرطوبها زیاد مناسب نمیباشد.
17. از ترکیب گلیسیرین وکمی عسل و آب هلو یک ماسک مرطوب کنندهای خوب میتوان تهیه کرد.
18. هلو به خاطر وجود کولین در آن ضد تصلب شرائین است و برای نارسایی عروق کرونر بسیار مفید میباشد.
19. وجود پتاسیم در هلو باعث فعالیت کلیه ها و لنیت مزاج و دفع سمومی چون اوره و اسید اوریک می باشد.
ارزش غذایی در هر 100 میلی لیتر
ویتامین ای
32۰ میکرو گرم
ویتامین ث
6/5 میلی گرم
چربی
4 میلی گرم
کربوهیدرات
11/7 گرم
پروتئین
24۰ میلی گرم
انرژی
53/4 کیلوکالری