مشخصات و خواص میوه
1. انبه میوهای است با طبع گرم و خشک میباشد.
2. بخاطر وجود تانن در پوست انبه برای معالجة اسهال مفید است. طریقة مصرف : یک قاشق چایخوری کوبیدة پوست انبه دو مرتبه در روز.
3. انبه مقوی جسم و روح و دستگاه گوارش است.
4. کلیه و مثانه را تقویت میکند. یک ساعت قبل از غذا یا بعنوان غذا میل شود.
5. رنگ چهره را باز میکند.
6. کسانی که مزاج گرم دارند افراط در خوردن آن نکنند.
7. از بین برندة بوی بد دهان است.
8. افراد سوداوی و بلغمی کمتر انبه بخورند چون تولید بلغم و سودا میکند.
9. گوشت میوة انبه جریان خون را رونق میبخشد.
1۰. میوة تازة ترش انبه صفرا را تشکیل میدهد و اشتهاآور است و باید گفت برای بلغمیها و سوداییها مضر است.
11. انبه دفع کننده اخلاط است.
12. برای انواع سردرد مفید است. عصر و شب به عنوان شام میل شود.
13. انبه چاق کننده است همراه صبحانه میل شود.
14. فراط در خوردن انبه باعث سوء هاضمه و فاسد شدن خون میشود و بچهها به امراض پوستی دچار میشوند.
15. میوه نارس انبه برای بیماریهای خونی به کار میرود.
16. برای تقویت معده میتوان از مربا و ترشی انبه استفاده کرد.
17. میوه انبه عطش را تسکین میدهد.
18. انبه کبد را ضعیف میکند و بهتر است نیم ساعت بعد از خوردن آن شربت زرشک یا سکنجبین میل شود.
ارزش غذایی در هر 100 میلی لیتر
ویتامین ای
25۰ میکرو گرم
ویتامین ث
6 میلی گرم
چربی
3 میلی گرم
کربوهیدرات
12/9 گرم
پروتئین
11۰ میلی گرم
انرژی
56 کیلو کالری