نکتار انبه

مشخصات و خواص میوه

1. انبه میوه‌ای است با طبع گرم و خشک می‌باشد.
2. بخاطر وجود تانن در پوست انبه برای معالجه اسهال مفید است. طریقة مصرف : یک قاشق چای‌خوری کوبیده پوست انبه دو مرتبه در روز.
3. انبه مقوی جسم و روح و دستگاه گوارش است.
4. کلیه و مثانه را تقوی
مشخصات و خواص میوه

1. انبه میوه‌ای است با طبع گرم و خشک می‌باشد.
2. بخاطر وجود تانن در پوست انبه برای معالجه اسهال مفید است. طریقة مصرف : یک قاشق چای‌خوری کوبیده پوست انبه دو مرتبه در روز.
3. انبه مقوی جسم و روح و دستگاه گوارش است.
4. کلیه و مثانه را تقویت می‌کند. یک ساعت قبل از غذا یا بعنوان غذا میل شود.
5. رنگ چهره را باز می‌کند.
6. کسانی که مزاج گرم دارند افراط در خوردن آن نکنند.
7. از بین برنده بوی بد دهان است.
8. افراد سوداوی و بلغمی کمتر انبه بخورند چون تولید بلغم و سودا می‌کند.
9. گوشت میوه انبه جریان خون را رونق می‌بخشد.
1۰. میوه تازه ترش انبه صفرا را تشکیل می‌دهد و اشتهاآور است و باید گفت برای بلغمی‌ها و سودایی‌ها مضر است.
11. انبه دفع کننده اخلاط است.
12. برای انواع سردرد مفید است. عصر و شب به عنوان شام میل شود.
13. انبه چاق کننده است همراه صبحانه میل شود.
14. فراط در خوردن انبه باعث سوء هاضمه و فاسد شدن خون می‎شود و بچه‌ها به امراض پوستی دچار می‌شوند.
15. میوه نارس انبه برای بیماری‌های خونی به کار می‌رود.
16. برای تقویت معده می‌توان از مربا و ترشی انبه استفاده کرد.
17. میوه انبه عطش را تسکین می‌دهد.
18. انبه کبد را ضعیف می‌کند و بهتر است نیم ساعت بعد از خوردن آن شربت زرشک یا سکنجبین میل شود.


ارزش غذایی در هر 100 میلی لیتر

ویتامین ای
25۰ میکرو گرم

ویتامین ث
6 میلی گرم

چربی
3 میلی گرم

کربوهیدرات
12/9 گرم

پروتئین
11۰ میلی گرم

انرژی
56 کیلو کالری
Specification

محصولات مرتبط

محصولات مشابه