مشخصات و خواص میوه
1. انار معتدل ، مقوی ، ملین ، ادار آور و ضد تشنگی میباشد.
2. اگر بعد از غذا انار شیرین خورده شود رنگ چهره زیبا و غذا آسان هضم میشود.
3. کسانی که لاغر هستند خوردن انار برای آنها مفید است البته نوع شیرین آن.
4. انار شیرین برای کسانی که یرقان دارند مفید است، یک ساعت قبل یا بعد از غذا میل شود.
5. انار شیرین سرفه را تسکین میدهد و صدا را باز میکند (برای کسانی که آواز میخوانند).
6. انار شیرین خارشهای بدن را تسکین میدهد.
7. طبع انار ترش سرد است.
8. مقوی معده و کبد است، البته انار شیرین.
9. کسانی که زخم معده دارند انار ترش ممنوع است. به طور کلی زیادهروی در مصرف انار ترش امکان به وجود آمدن زخم معده را دارد.
1۰. جهت درمان زخمهای دهان روزی چندبار آب انار ترش را در دهان نگه داشته و مزمزه نمایید.
12. خوردن انار غم و اندوه را از بین میبرد.
13. کسانی که میل به خوردن خاک و چیزی دیگر دارند با خوردن رب انار از بین میرود.
14. کسانی که کم خون هستند یا احساس خستگی زیاد میکنند از دم کرده یا جوشاندة برگ انار به عنوان چای استفاده (1۰ گرم در 25۰ سیسی آب) کنند.
15. طبع انار سرد و تر است.
16. انار شیرین طبیعت سرد، معتدل و کمی تر دارد.
17. انار تولید کنندة اخلاط صالح است. همانا دو گونه خلط وجود دارد یکی مفید و دیگر غیر مفید که انار تولید کننده نوع مفید آن است.
18. برای رفع درد سینه یا سرفه خشک سر انار را سوراخ کرده سپس روغن بادام شیرین داخل آن ریخته و روی آتش بگذارند تا روغن جذب شود آن گاه بخورند بسیار خوب است.
19. کسانی که میخواهند نوزادی زیبا داشته باشند در دوران حاملگی در فواصل غذا و ظهر و شب انار بخورند.
2۰. انار جهت صفرا و تب صفراوی مفید است. قبل از غذا میل شود.
21. بهترین موقع خوردن انار صبح ناشتا با کمی گلپر است.
22. کسانی که مزاج گرم دارند انار ترش برای آنها مفید است.
23. اگر انار با دانه خورده شود از صدا کردن شکم جلوگیری میکند.
24. کسانی که بیماری قند دارند از انار استفاده کنند.
25. اگر آب انار را با شکر و نشاسته و صمغ عربی و روغن بادام بجوشانیم و نیم گرم میل شود باز کنندة ادرار و تقویت کنندة دستگاه ادرار و مثانه است.
26. انار دفع کنندة مضرات دخانیات میباشد.
ارزش غذایی در هر 100 میلی لیتر
ویتامین ث
5/5 میلی گرم
چربی
2 میلی گرم
کربوهیدرات
11/3 گرم
پروتئین
15۰ میلی گرم
انرژی
5۰/2 کیلوکالری