گام اول: سال 1354 فروشگاهی به متراژ 100مترمربع واقع در خیابان شاپور تهران شروع به فعالیت ما بود ، که به صورت سنتی جنس خرده می فروختم و متعاقب آن در سال 1356به فکر کارگاهی کوچک افتادیم و زمینی به وسعت حدودا" 2000متر مربع با زیر بنائی حدودا" 1000مترمربع خریداری نموده و مشغول به کار شدیم .
این بار محصولاتی همچون آبغوره – آبلیمو – کشک – مربا – ترشی – شربت و سیرترشی را در ابعاد نیمه صنعتی تولید نموده و به بازار عرضه کردیم
گام دوم در سال 1364 با گرفتن مجوز از وزارت صنایع اقدام به کار صنعتی کرده وبا خرید دیگ بخار وحضور مسئول فنی نماینده بهداشت مجوزهای لازم را اعطا نمودیم .
در سال1368محصولات خودرا با مهر استاندارد وارد بازار کرده وپیشرفت قابل توجهی نسبت به فروش محصولات نمودیم.
در سال 1380 مجددا" زمینی خریداری کرده وپس از ساخت سوله ماشین های پرکن و درب بندی و بسته بندی اعم از تکنفره و ساشه خریداری کرده و تولیدات خود را افزایش دادیم.
هم اکنون: در حال حاضر شرکت فرآورده های غذائی شفق با سابقه ایی 40ساله و عملکردی درخشان وبا پرسنلی کارآزموده ، اقدام به ارائه محصولات با کیفیت و طبیعی(بدور از مواد افزودنی) به هموطنان ایرانی و همچنین خارج از کشور می نماید .
ارزش افزوده فرآورده های غذائی شفق افتخار دارد در طول خدمت چهل ساله خود در جهت رفع نیازمندی های غذایی کشور، مجموعه محصولات خود را عاری از هرگونه افزودنی ها تولید نموده و کاملا" طبیعی(ارگانیک) به بازار عرضه نماید، که باتوجه به مرغوبیت مواد اولیه مدت نگهداری محصولات از تاریخ تولید به مدت 24 ماه می باشد .
بازار هدف
توزیع فرآورده های غذائی شفق در پایتخت و در شهرهای بزرگ و کوچک انجام گردیده و از طریق نمایندگانی در سراسر کشور (شرکت های پخش و بنکداری ها ) فعالیت می کند .
در امر صادرات نیز با کشورهایی همچون آلمان – کانادا – سوئد – دبی – باکو – افغانستان و عراق همکاری دارد . لازم به ذکر است این شرکت قادر به همکاری با تولید کنندگان مواد غذایی در کشورهای دیگر نیز می باشد .