شرکت صنایع غذایی ایران چاشنی در سال 1983 راه اندازی شد و اولین محصولات خود را که شامل انواع لواشک بود به مصرف کنندگان عرضه نمود.ایران چاشنی در سالهای 1384،1385 و 1387 بعنوان یک شرکت الگو و برتر از طرف اداره نظارت ( سازمان غذا و دارو ) به رسمیت شناخته شد. از موفقیتهای دیگر این شرکت انتخاب شدن بعنوان واحد برتر کیفیت در سال 1385 از طرف اداره استاندارد می باشد. ایران چاشنی دیپلم برتر واحد R&D را نیز در سال 1387 کسب کرده است. علاوه بر این بعنوان واحد نمونه کشوری در سال 1387 از طرف اداره استاندارد ایران و اداره تحقیقات صنعتی معرفی شد و در نهایت در سال 1388 بعنوان واحد برتر از طرف اداره صنایع و معادن شناخته شد. به جز تولید لواشک در6 طعم مختلف (آلو، آلبالو، انار، زردآلو، زرشک و قره قروت) محصول دیگر این شرکت آلوچه فرآوری شده با 4 طعم (آلو، انار، زغال اخته و قره قروت) و برگه زردآلوی فرآوری شده می¬باشد که به شکل بسته بندی لیوانی برای اولین بار به فروشگاه های داخلی عرضه شد.با تولید محصول متفاوت دیگری به نام لواشک پذیرایی به نام شوکو ترشین بدعت جدید در شرکت گذاشته شد که از نظر طعم و بسته بندی کاملاً منحصر به فرد بود. همینطور این شرکت محصولات جدیدی از گروه انواع سس های گرم و سرد (کچاپ، مایونز و ....) را نیز با طعم ها و بسته بندی های متفاوت تولید و به بازار عرضه می نماید