خوراک ماهیچه

خوراک ماهیچه، از آن طعم‌های به‌یاد‌ماندنی برخوردار است که شب‌های زمستان را گرم و مطبوع می‌کند. البته که هر خوراکی در دیگ مادر، طعم و خاصیت دیگری دارد، اما آشپزان هانی همیشه سعی دارند محصول نهایی‌ را به طعم‌های خانگی نزدیک کنند و به گواه عام و خاص، در این کار، موفق بوده‌اند. وقتی ماهیچه با آبلیمو و زعفران، طعم‌دار شود و پیاز و سیب‌زمینی‌اش به‌قاعده باشد، حتی غصه‌ی دوری از مادر را هم درمان می‌کند. ماهیچه، مقوی و پر خاصیت است و مفید برای آن‌ها که خستگی به تَن‌شان مانده و از بیماری طولانی، رنجور و نَزار شده‌اند. قارچ، مفیدِ حال خُشک‌مزاج هاست و مانعِ دردِ معده و روده و البته می‌گویند، ضعف چشم را هم شفا می‌دهد. پیاز با طبیعت گرمش، طبیعت سرد گوشت و قارچ را متعادل می‌کند و هضم خوراک را آسان. طبیعت گرم هویج، مفید حال تَرمزاج‌هاست. نخود، منبعی مُغّذی است که خوردنش برای سلامت استخوان، پرفایده است.

توضیحات

خوراک ماهیچه، از آن طعم‌های به‌یاد‌ماندنی برخوردار است که شب‌های زمستان را گرم و مطبوع می‌کند. البته که هر خوراکی در دیگ مادر، طعم و خاصیت دیگری دارد، اما آشپزان هانی همیشه سعی دارند محصول نهایی‌ را به طعم‌های خانگی نزدیک کنند و به گواه عام و خاص، در این کار، موفق بوده‌اند. وقتی ماهیچه با آبلیمو و زعفران، طعم‌دار شود و پیاز و سیب‌زمینی‌اش به‌قاعده باشد، حتی غصه‌ی دوری از مادر را هم درمان می‌کند. ماهیچه، مقوی و پر خاصیت است و مفید برای آن‌ها که خستگی به تَن‌شان مانده و از بیماری طولانی، رنجور و نَزار شده‌اند. قارچ، مفیدِ حال خُشک‌مزاج هاست و مانعِ دردِ معده و روده و البته می‌گویند، ضعف چشم را هم شفا می‌دهد. پیاز با طبیعت گرمش، طبیعت سرد گوشت و قارچ را متعادل می‌کند و هضم خوراک را آسان. طبیعت گرم هویج، مفید حال تَرمزاج‌هاست. نخود، منبعی مُغّذی است که خوردنش برای سلامت استخوان، پرفایده است.