خوراک ماهیچه، از آن طعمهای بهیادماندنی برخوردار است که شبهای زمستان را گرم و مطبوع میکند. البته که هر خوراکی در دیگ مادر، طعم و خاصیت دیگری دارد، اما آشپزان هانی همیشه سعی دارند محصول نهایی را به طعمهای خانگی نزدیک کنند و به گواه عام و خاص، در این کار، موفق بودهاند. وقتی ماهیچه با آبلیمو و زعفران، طعمدار شود و پیاز و سیبزمینیاش بهقاعده باشد، حتی غصهی دوری از مادر را هم درمان میکند. ماهیچه، مقوی و پر خاصیت است و مفید برای آنها که خستگی به تَنشان مانده و از بیماری طولانی، رنجور و نَزار شدهاند. قارچ، مفیدِ حال خُشکمزاج هاست و مانعِ دردِ معده و روده و البته میگویند، ضعف چشم را هم شفا میدهد. پیاز با طبیعت گرمش، طبیعت سرد گوشت و قارچ را متعادل میکند و هضم خوراک را آسان. طبیعت گرم هویج، مفید حال تَرمزاجهاست. نخود، منبعی مُغّذی است که خوردنش برای سلامت استخوان، پرفایده است.