تاریخچه ی هانی هانی ابتدا در سال 1356 به عنوان رستورانی در میدان قیامِ شهرِ تهران فعالیت خود را آغاز کرد. تخصص، تجربه و بکارگیری مهارت و تکنیک های خاص در پخت غذا، باعث شد که مشتریان اقبال بسیار خوبی به این رستوران داشته باشند. طعم و مزه غذاهای اصیل ایرانی که توسط هانی به مشتریان ارائه می شدآن را از سایر رستوران ها متمایز ساخت. با افزایش تقاضا، شعب جدیدی از رستوران هانی در تهران ایجاد و مجموعه رستوران های هانی بتدریج شکل گرفت.پس از سه دهه فعالیت،بنیانگذاران هانی تصمیم گرفتند تجربه خود را در طبخ غذاهای ایرانی به شیوه صنعتی نیز ارائه کنند. لذا در این راستا کارخانه تهیه و بسته بندی غذای آماده هانی را درسال 1386 تأسیس کردند. برای حفظ همان طعم غذای اصیل ایرانی به شیوه صنعتی،واحد طراحی کارخانه هانی مطالعات گسترده ای انجام داد؛ تا درنهایت به دستورالعمل های خاصی جهت تهیه غذا رسید.از طرف دیگر به منظور حفظ کیفیت غذاها در مقیاس تولید انبوه،در کارخانه هانی مطابق با دستورالعمل تهیه شده، از بهترین ومرغوب ترین مواد اولیه در تولید محصولات استفاده می شود. هانی هم اکنون شعبات متعددی در سطح شهر تهران دارد و غذاهای آماده نیز تولید می کند شعبه قیام شعبه بازار مبل ایران شعبه میرداماد شعبه دزاشیب شعبه بازار موبایل شعبه نجم خاورمیانه شعبه قیام دشت شعبه هایپر استار شعبه ایران زمین شعبه بیهقی شعبه شهرداری