لینگوئینی غنی شده با سلفون 500 گرم

زمان پخت: 14-12 دقیقه دستور پخت: محتوی بسته را بدون شکستن رشته ها به 8-7 لیتر آب در حال جوش حاوی مقداری نمک و روغن اضافه نمایید. دقت نمایید تا طی زمان پخت فتوچینی را آرام بهم بزنید تا از بهم چسبیدن رشته ها به علت پهن بودن و سطح زیاد جلوگیری شود.

توضیحات

زمان پخت: 14-12 دقیقه دستور پخت: محتوی بسته را بدون شکستن رشته ها به 8-7 لیتر آب در حال جوش حاوی مقداری نمک و روغن اضافه نمایید. دقت نمایید تا طی زمان پخت فتوچینی را آرام بهم بزنید تا از بهم چسبیدن رشته ها به علت پهن بودن و سطح زیاد جلوگیری شود.