شرکت مانتا با برند تجاری ماکارونی سمیرا در تاریخ 20 دی ماه 1356 تاسیس و کار خود را به عنوان اولین کارخانه مجهز تولید انواع مختلف ماکارونی فرمی و رشته ای شروع کرد . با لطف و یاری پروردگار با تکیه بر دانش و تجربه مدیران و پرسنل مجرب و آموزش دیده و بهره مندی از دانش و تکنولوژی روز دنیا و استفاده از دستگاه های تمام اتوماتیک (بولرسوئیس و ایتالیا) توانست در مدت زمان کوتاهی سهم مناسبی از بازار ماکارونی را بخود اختصاص دهد . ماکارونی سمیرا ارتقاء سطح کیفی، تنوع محصولات و سلامت جامعه را در سرلوحه فعالیت های خود قرار داده و با دریافت انتظارات، نیازهای مصرف کنندگان اقدام به تولید محصولاتی سالم ، مغذی و فراسودمند نموده که ماکارونی حاوی آرد سویا یکی از این محصولات می باشد. این شرکت با همت نیروهای خلاق و با تجربه و نیز از طریق به روز رسانی سیستم های سازمانی و تکنولوژی تولید دائماً به دنبال نوآوری می باشد و از طریق شناسایی نیازها و خواسته های مشتریان سعی در تولید وعرضه محصولاتی جدید ، با کیفیت و سالم دارد . دریافت نشان ها ، لوحها ، تندیسهای و تقدیر نامه های مختلف که از سوی سازمان های : استاندارد ملی ایران ، رعایت حقوق مصرف کنندگان و تولید کنندگان ، وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ، اتاق بازرگانی ایران ، انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی گوشه ای از افتخارات ماکارونی سمیرا می باشد . در شرکت مانتا کنترل و بررسی های لازم با بهره گیری از دانش فنی روز در زمینه مواد غذایی و صنعت ماکارونی با بالاترین کیفیت توسط متخصصان انجام می شود. این کارشناسان با بهره گیری از آزمایشگاه های مجهز شیمیایی و میکروبیولوژی کنترل کیفیت محصولات متنوع ماکارونی سمیرا را با رعایت بالاترین استانداردهای جهانی به عهده دارند . چشم انداز شرکت : جایگاه اول درتولید محصولات جدید مطابق با نیازهای روز مصرف کنندگان حتی در حجم کم و برای مشتریان خاص و همچنین حفظ و ارتقاء پیشرو بودن در بالاترین تنوع محصولات • مأموریت شرکت : مأموریت ما به عنوان یک سازمان توانمند در صنعت ماکارونی ، تولید انواع ماکارونی و عرضۀ این محصولات با قیمت مناسب در سراسر کـشور و همچنین حـضور خوب در بازارهای خارجی بویژه کـشورهای همسایه ، تحقق این مأموریت در گرو تمرکز بر رضایت متوازن ذینفعان، به ویژه مشتریان، از طریق تولید محصولات متنوع ، با کیفیت و سالم و بهرهگیری از فناوری های پیشرفته وسرمایه های انسانی مجرب و توانمند و توجه خاص به سلامت جـامعه • ارزشهای ماکارونی سمیرا • صداقت، سختکوشی و کارآمدی • توسعه و تسری فرهنگ تعالی و بهبود • توسعه و توانمندسازی کارکنان از طریق مشارکت و کار تیمی • ایجاد روابط شفاف، صمیمانه و برد ـ برد با همۀ ذینفعان سازمان • عوامل اساسی موفقیت ماکارونی سمیرا : - احترام ویژه به مصرف کنندگان - ارتباط خوب و دائم با بازار و مشتریان - تحقیق و شناسایی نیازهای مصرف کنندگان - برآوردن درخواست آنها با نو آوری و ارائه محصولات جدید - قیمت مناسب و در دسترس بودن محصولات در اقصی نقاط کشور - ارتباط مداوم با مراکز علمی و تحقیقاتی بجهت تولید محصولات سالم و فراسودمند