شرکت صنایع غذایی گلستان عصاره در سال 1378 در زمینی به مساحت 35000 مترمربع با زیر بنای 16000 متر مربع در استان گلستان با ظرفیت 10000 تن رب گوجه فرنگی و پوره میوه جات در بسته بندی های اسپتیک وقوطی،با ماشین آلات ایتالیایی جهت صادرات شروع به کار کرد. با توجه به گسترش بازار فروش و نیاز به افزایش تولید هم اکنون این شرکت با ظرفیت بیش از 25000 تن وبا زیربنای 20000 متر مربع مشغول به تولید میباشد. شرکت گلستان عصاره از ابتدایی ترین مراحل شامل کاشت ، داشت، و برداشت گوجه فرنگی تا پروسه تبدیل به رب گوجه فرنگی نظارت داشته و دارد و تولید محصول درجه یک را نتیجه این دقت و همچنین بکارگیری آخرین فن آوری های تولید میداند. شرکت گلستان عصاره از سال 1385 بصورت جدی با هدف تولید محصول کاملا سالم وارد عرصه تحقیق و اجرای تولید محصولات ارگانیک گردید. این شرکت تنها دارنده نشان ارگانیک در تولید محصول رب گوجه فرنگی در ایران میباشد. حسن شهرت وکیفیت تولیدات دلند ،تضمین کننده رضایت مشتریان و بویژه بازارهای صادراتی خاص این برند به کشورهایی از قبیل روسیه و عراق میباشد. وبه هعمین منظور این شرکت در این سال ها به عنوان صادرکننده نمونه در این محصول میباشد.

محصولات فروشنده