دُرّین گلاب کاشان یک شرکت تولیدی خصوصی است است که در زمینه تولید انواع گلاب و عرقیات فعالیت دارد. زمینه اصلی فعالیت شرکت: گلاب ، عرقیات، گلاب و عرقیجات سنگین و غلیظ در بسته بندی ساشه ، اسانس ،شربت ها و نوشیدنی ها، عصاره ، طعم دهنده ، گیاهان دارویی خشک نام و نام خانوادگی مدیرعامل: دکتر پرویز خیرخواه گواهینامه ها و تاییدیه های بین الملی و داخلی : (HALAL-HACCP-ISO 9001-ISO 22000) (پروانه بهداشتی ساخت گلاب و عرقیات از وزارت بهداشت - پروانه بهره برداری از وزارت صنایع - تاییدیه اداره استاندارد)،گواهی نامه تولید گلاب ارگانیک از اتحادیه اروپا تاریخچه شرکت: گروه دُرّین گلاب کاشان در سال 1377 با هدف تولید گلاب ، عرقیات پاستوریزه ، اسانس ، عصاره ، طعم دهنده و گیاهان دارویی ، با طراحی و ساخت سه کارخانه در سه رویشگاه اصلی گیاهان دارویی بعد از اخذ مجوزهای صنایع و وزارت بهداشت و پروانه های ساخت شروع به فعالیت نمود. تولیدات این مجموعه سالانه بالغ بر2000 تن گــلاب ، 2000 تن عرقیات گیاهی و 2000 کیلو اسانس گل محمدی و دیگر اسانس های گیاهان دارویی است. محصولات: عرقیات گیاهی در انواع بطری های شیشه ای و پت در حجم های مختلف از 50 سی سی تا 1000 لیتری : گلاب ، عرق نعنا، عرق بهارنارنج ، عرق آویشن ، عرق هل ، عرق دارچین ، عرق شوید ، عرق اسطوخودوس ، عرق شاهتره ، عرق رازیانه ، عرق پونه ، عرق بید مشک ، عرق کاسنی ، عرق چهل گیاه ، عرق شنبلیله ، عرق بابونه ، عرق کاکوتی ، عرق زیره ، عرق سیر و عرق نسترن عرقیجات گیاهی سنگین و غلیظ در بسته بندی ساشه (15میلی لیتری) با برند آدونیس : گلاب ، عرق نعنا ، عرق بهارنارنج ، عرق بیدمشک ، عرق آویشن ، عرق هل ، عرق دارچین ، عرق شوید ، عرق اسطوخودوس ، عرق شاهتره و عرق رازیانه ویژگیهای منحصر به فرد برند آدونیس . کاملا اورگانیک و طبیعی . کاملا بهداشتی و پاستوریزه . بدون نگهدارنده . محافظت شده از نور مخرب خورشید . محافظت شده از هوای بیرون و اکسیداسیون . سهولت در مصرف و مسافرتی . نوشیدنی مفید با خواص دارویی خاص هر محصول . طعم دهنده انواع خوراکی ها، سالاد، دوغ، نوشیدنی های گرم و سرد . بسته بندی بسیار شیک و کم حجم ما بر این باور هستیم که در آینده نزدیک آدونیس بیشترین سهم صادرات عرقیات کشور را به خود اختصاص خواهد داد انواع اسانس های طبیعی: اسانس گل محمدی ، اسانس نعنا ، اسانس پونه ، اسانس کاکوتی ، اسانس آویشن ، اسانس شوید ، اسانس ریحان ، اسانس خیار ، اسانس سیر ، اسانس رزماری ، اسانس اکالیپتوس ، اسانس سنبل الطیب ، اسانس رازیانه ، اسانس رزماری ، اسانس اکالیپتوس ، اسانس موز ، اسانس رازیانه ، اسانس دارچین ، اسانس میخک ، اسانس هل ، اسانس گشنیز ، اسانس زنجبیل ، اسانس زیره ، اسانس شنبلیله ، اسانس بهارنارنج ، اسانس بابونه ، اسانس بومادران ، اسانس گزنه ، اسانس گل گاوزبان ، اسانس مریم گلی ، اسانس زنیان ، اسانس بادرنجبویه و اسانس اسطوخودوس. انواع طعم های خوراکی طبیعی محلول در چربی : طعم دهنده نعناع ، طعم دهنده پونه ، طعم دهنده کاکوتی ، طعم دهنده آویشن و طعم دهنده شوید انواع طعم های خوراکی طبیعی محلول در آب : طعم دهنده نعناع ، طعم دهنده پونه ، طعم دهنده کاکوتی ، طعم دهنده آویشن ، طعم دهنده شوید و انواع طعم دهنده دوغ انواع عصاره های گیاهان دارویی : انواع عصاره های گیاهان دارویی هیدروالکلی و اتیلن گلیکولی در حجم ها و وزن های مختلف.بصورت محلول و پودر در گریدهای غذایی و دارویی. انواع گیاهان دارویی: آلوئه ورا ،بادرنجبویه ،اسفرزه ،گل گاوزبان ،شوید ،رزماری ،ختمی ،زنیان ،خاکشیر ،خارخاسک ،رازیانه ،نعناع ،چای ترش ،عناب ،اسطوخودوس ،پنیرک ،مورد ،گزنه ،اکالیپتوس ،مریم گلی ،فلفل سیاه ،فلفل قرمز ،هل ،شنبلیله ،نسترن ،ترخون ،دارچین ،باباآدم ،بابونه ،همیشه بهار ،سنا ،به لیمو ،اسفناج ،زنجبیل ،میخک ،زیر. بخش صادرات محصولات: این گروه علاوه بر تامین بازارهای داخلی، صادرات به پنج قاره جهان را در دستور کار خود قرار داد که در این راستا صادرات را به کانادا، استرالیا، آلمان ، ژاپن و کشورهای حوزه خلیج فارس شروع نمود. خلاصه تجهیزات و امکانات سایت ها: 1- سه تانک ده تنی تولید تمام استیل 2- دو دستگاه تقطیر ستون بلند یک تنی تمام استیل 3- سه دستگاه تقطیر ستون کوتاه یک تنی تمام استیل 4- شش مخزن تمام استیل 5- یک تانک نیم تنی تمام استیل تحقیقاتی 6- یک مخزن نیم تنی تمام استیل ساشه 7- سیستم لوله کشی تمام استیل از تولید تا پرکن ها 8- دو دستگاه پر کن تمام اتومات شیشه و پت 9- دستگاه پرکن ساشه تمام اتومات 10- دو دستگاه درب بند 11- دو دستگاه لیبلینگ تمام اتومات 12- سه دستگاه جت پرینتر 13- سیستم پاستوریزه قبل از بسته بندی 14 سیستم پاستوریزه بعد از بسته بندی 15- دستگاه شیرینگ بزرگ 16- دستگاه شیرینگ کوچک 17- دو دستگاه لیفترک 18- آزمایشگاه حین تولید 19- آزمایشگاه میکروبیولوژی 20- آزمایشگاه کلاسیک 21- آزمایشگاه آنالیز دستگاهی گروه تحقیق و توسعه: معرفی گروه گروه تحقیق و توسعه شرکت دُرّین گلاب کاشان با تکیه بر کارشناسان ارشد و تحقیقات علمی گسترده در زمینه گیاهان دارویی بر آن است که محصولات طبیعی و اورگانیک را با بهترین کیفیت و کاربرد در اختیار هموطنان عزیز قرار دهد. ما مفتخریم با تکیه بر دانش روز دنیا برای اولین بار در ایران عرقیات سنگین و غلیظ در بسته بندی ساشه با نام تجاری آدونیس به جامعه ایرانی عرضه نماییم. گروه آزمایشگاهی: معرفی گروه این گروه با داشتن اعضای متخصص در زمینه فارماکوگنوزی و شیمی دارویی و کارشناسان ارشد شیمی کاربردی و شیمی آلی و همچنین امکانات عصاره‌ گیری ، اسانس ‌گیری ، جداسازی ، شناسایی و فرمولاسیون داروها ،‌ در زمینه آنالیز ،‌ جداسازی و تشخیص ترکیبات طبیعی و فرمولاسیون فرآورده‌ها به منظور خدمت رسانی به صنایع دارویی و دانشجویان ارشد و دکتری فعالیت می‌نماید. محورها و زمینه‌های فعالیت گروه جداسازی ، خالص‌سازی ، شناسایی و تعیین مقدار ترکیبات متشکله ‌گیاهان (ترکیبات فرار وغیر فرار) و بررسی اثرات بیولوژیک فرمولاسیون و استانداردسازی عصاره‌ها و فرآورده‌های گیاهی مطالعه روشهای‌استخراج و بهینه‌سازی‌تولید فرآورده‌های طبیعی (روغن فرار و عصاره) جمع‌آوری اطلاعات طب سنتی در خصوص فرآورده‌های گیاهان دارویی و مطالعه انطباقی آنها (اتنوبوتانی) توانائیهای پژوهشی گروه جداسازی و خالص ترکیبات طبیعی شناسایی ساختار ترکیبات شیمیایی آنالیز و تعیین مقدار ترکیبات دارویی استاندارد سازی فرآورده‌های طبیعی فرمولاسیون فرآورده‌های دارویی بررسی اثرات سیتوتوکسیک گیاهان دارویی بررسی اثرات آنتی‌اکسیدانی گیاهان دارویی آنالیز و شناسایی و تعیین مقدار گیاهان دارویی آنالیز گیاهان دارویی آنالیز اسانس ها آنالیز عصاره های گیاهان دارویی آنالیز دستگاهی اسانس و عصاره ها آنالیز عرقیات و عرقیجات گیاهی آنالیز فیتوشیمی آنالیز روغنها آزمایش های فیزیکی اسانس آزمایش های شیمیایی اسانس آزمایش های فیزیکی عصاره آزمایش های شیمیایی عصاره آزمایش های شیمیایی گیاهان دارویی آزمایشهای فیزیکی گیاهان دارویی آزمایش های شیمیایی قرص ها آزمایش های فیزیکی قرص ها آزمایشگاه ها 1- آزمایشگاه حین تولید: کنترل تولید ، ساخت و بسته بندی محصول 2- آزمایشگاه میکروبی: تشخیص و کشت انواع باکتری ها، ویروسها و قارچ و مخمر وتعیین تایپ و حد مجاز میکروارگانیسم های هوازی و بی هوازی در آب، مواد اولیه و فراورده های غذایی از مهمترین فعالیتهای بخش میکروبیولوژی می باشد. کنترل آلودگی های میکروبی تولید ، ساخت و بسته بندی کنترل میکروبی عرقیات گیاهی ، اسانس ها ، عصاره ها و طعم دهنده ها کنترل میکروبی مواد اولیه و فراورده های غذایی ، دارویی ، آرایشی وبهداشتی کنترل میکروبی مواد اولیه مقوا و بسته بندی های مواد غذایی ، دارویی ، آرایشی و بهداشتی 3- آزمایشگاه کلاسیک: عصاره‌ گیری آزمایشگاهی، نیمه ‌صنعتی وصنعتی با دستگاه عصاره گیر به روش پرکوله و ماسوره اسانس‌گیری آزمایشگاهی، نیمه ‌صنعتی و صنعتی با دستگاه های کلونجر به روش تقطیر با آب و بخارآب تهیه اسانس و عصاره آزمایشگاهی با دستگاه ماکروویواکستراکشن جداسازی حلال از عصاره ها با دستگاه تقطیردر خلاء آزمایشگاهی و نیمه صنعتی جداسازی آب از عصاره ها با دستگاه خشک‌ کن انجمادی (Freeze dryer) ریکاوری حلال ها با دستگاه تقطیر حلال نیمه پیوسته (Semi-continuous) آنالیز شیمیایی و فیتو شیمی عرقیات گیاهی و اسانس و طعم دهنده ها آنالیز شیمیایی مواد اولیه و فراورده های غذایی و آشامیدنی آنالیز شیمیایی انواع آب و نوشیدنیها آنالیز شیمیایی مواد دارویی آرایشی و بهداشتی آنالیز فیزیکی مواد دارویی آرایشی و بهداشتی تشخیص اسانس طبیعی از تقلبی و سنتزی تعیین درصد اسانس در گیاه تازه، خشک، عصاره،طعم دهنده ها واسانس های سنتزی تعیین درصد رطوبت گیاه تازه، خشک، عصاره، اسانس، طعم دهنده ها و اسانس های سنتزی تهیه رفرنس استاندارد و ورکینگ استاندارد های مورد نیاز شرکت ها و دانشجویان بروش کروماتوگرافی شناسایی و جداسازی آلکالوییدها مشتق سازی انواع چربی ها و روغنهای اشباع شده انجام انواع سمپل پریپریشن ها 4- آزمایشگاه آنالیز دستگاهی ( GC - GC/MS - MASS - CHROMATOGRAPHY SPECTROM - UV vis - FTIR - HPLC) : INSTRUMENT LAB مجهز به دستگاه های پیشرفته کروماتوگرافی و اسپکتروسکوپی است که توان انجام فعالیت ها و خدمات ذیل را دارا می باشد: مشاوره وهمکاری درانجام طرحهای تحقیقاتی و پایان نامه های دانشجویی در زمینه شیمی و فیتوشیمی گیاهان دارویی راه اندازی آزمایشگاهها دولوپ کردن متدهای آزمایشگاهی برگزاری کارگاهها و دوره های آموزشی تخصصی برای مسئولین فنی و دانشجویان آنالیز کیفی و کمی اسانس ها و طعم دهنده ها با دستگاه جی سی و جی سی مس آنالیز کیفی و کمی عصاره ها و طعم دهنده ها با استفاده از دستگاه اچ پی ال سی تعییین ساختار مواد شیمیایی لیست کامل تجهیزات آزمایشگاه آنالیز دستگاهی به شرح ذیل است: ردیف نام دستگاه مخفف کشور سازنده شرکت سازنده مدل دستگاه 1 کروماتوگرافی گازی با دتکتور جرمی جی سی مس آمریکا تکنولوژی اجیلنت 6890-5973 2 کروماتوگرافی گازی جی سی آمریکا تکنولوژی اجیلنت 6890 3 کروماتوگرافی مایع اچ پی ال سی آلمان ناور ول کروم 4 اسپکتروفتومتر مرئى و فرابنفش یو وی ویزیبل آمریکا تکنولوژی اجیلنت 4890 5 تفرق نور پویا --- آلمان سیمپاتک نانو فوکس 6 طیف‌سنج مادون قرمز تبدیل فوریه اف تی آی آر آلمان بروکر تنسور27 7 عصاره و اسانس گیر با امواج ماکروویو --- آلمان آی گ 900 فرکانسی 8 پلاریمتر --- آمریکا پرکینرمر 341 اعضاء دکتری، کارشناسان ارشد و کارشناسان جناب آقای دکتر پرویز خیرخواه متخصص بیهوشی اتاق عمل (مدیر عامل) سرکار خانم دکتر آزاده ابولحسنی متخصص زنان و زایمان (عضو هیات مدیره) سرکارخانم عاطفه نشاسته گیر کارشناس حسابداری (مدیر مالی) جناب آقای مهندس محسن جعفرآبادی کارشناسی ارشد بازرگانی (مدیر بازرگانی) سرکار خانم مهندس وجیهه زارع کارشناس شیمی محض (مدیر تولید) سرکار خانم مهندس زهره کدخدا کارشناس ارشد شیمی (واحد آزمایشگاه) جناب آقای مهندس تقی زاده کارشناس شیمی(واحد آزمایشگاه) جناب آقای مهندس تقی نیک پور کارشناس مدیریت برچسب ها : اسانس ، اسانس نعناع ، اسانس نعناع فلفلی ، آزمایشگاه اسانس ، آنالیز دستگاهی ، عرقیجات ، آنالیز اسانس ، اچ پی ال سی ، جی سی ، مس ، عصاره ، آنالیز عصاره ، طعم دهنده ، طعم ، عطر ، عرق نعنا ، عرق بیدمشک ، گلاب ، عرق بهارنارنج ، آنالیز ، پونه ، اسانس کاکوتی ، اسانس آویشن ، اسانس شوید ، اسانس خیار ، اسانس اسطوخودوس ، اسانس اکالیپتوس

محصولات فروشنده


درین گلاب
عرق اسطوخودوس
(65)
تماس برای قیمت
درین گلاب
عرق میخک
(65)
تماس برای قیمت
درین گلاب
عرق شیرین بیان
(65)
تماس برای قیمت
درین گلاب
عرق گل گاوزبان
(65)
تماس برای قیمت
درین گلاب
عرق خارشتر
(65)
تماس برای قیمت
درین گلاب
عرق زنجبیل
(65)
تماس برای قیمت
درین گلاب
عرق چهل گیاه
(65)
تماس برای قیمت
درین گلاب
عرق سیر
(65)
تماس برای قیمت
درین گلاب
عرق گزنه
(65)
تماس برای قیمت
درین گلاب
عرق رازیانه
(65)
تماس برای قیمت
درین گلاب
عرق بومادران
(65)
تماس برای قیمت
درین گلاب
عرق زیره
(65)
تماس برای قیمت
درین گلاب
عرق آویشن
(65)
تماس برای قیمت
درین گلاب
عرق شاتره
(65)
تماس برای قیمت
درین گلاب
عرق شنبلیله
(65)
تماس برای قیمت
درین گلاب
عرق شوید
(65)
تماس برای قیمت
درین گلاب
عرق کاسنی
(65)
تماس برای قیمت
درین گلاب
عرق بهار نارنج
(65)
تماس برای قیمت
درین گلاب
عرق بیدمشک
(65)
تماس برای قیمت
درین گلاب
عرق نعناع
(65)
تماس برای قیمت
درین گلاب
گلاب
(65)
تماس برای قیمت
درین گلاب
گلاب
(65)
تماس برای قیمت
درین گلاب
عرق نعناع
(65)
تماس برای قیمت
درین گلاب
عرق اسطوخودوس
(65)
تماس برای قیمت
درین گلاب
عرق میخک
(65)
تماس برای قیمت
درین گلاب
عرق شیرین بیان
(65)
تماس برای قیمت
درین گلاب
عرق گل گاوزبان
(65)
تماس برای قیمت
درین گلاب
عرق خارشتر
(65)
تماس برای قیمت
درین گلاب
عرق زنجبیل
(65)
تماس برای قیمت
درین گلاب
عرق چهل گیاه
(65)
تماس برای قیمت
درین گلاب
عرق سیر
(65)
تماس برای قیمت
درین گلاب
عرق گزنه
(65)
تماس برای قیمت
درین گلاب
عرق رازیانه
(65)
تماس برای قیمت
درین گلاب
عرق بومادران
(65)
تماس برای قیمت
درین گلاب
عرق زیره
(65)
تماس برای قیمت
درین گلاب
عرق آویشن
(65)
تماس برای قیمت
درین گلاب
عرق شاتره
(65)
تماس برای قیمت
درین گلاب
عرق شنبلیله
(65)
تماس برای قیمت
درین گلاب
عرق شوید
(65)
تماس برای قیمت
درین گلاب
عرق کاسنی
(65)
تماس برای قیمت
درین گلاب
عرق بهار نارنج
(65)
تماس برای قیمت
درین گلاب
عرق بیدمشک
(65)
تماس برای قیمت